Idei de cadouri pentru bărbați, în funcție de hobby-ul lor

Indiferent dacă este vorba despre ziua lui de naștere, sărbători, onomastică sau aniversare, alegerea unui cadou pentru un bărbat se dovedește adesea o adevărată provocare. Mai pragmatici din fire, bărbații își doresc și ei să fie surprinși cu daruri inedite. Cel mai ușor este să găsești un dar potrivit ținând cont de pasiunile și activitățile lor preferate. Iată câteva idei de cadouri pentru un bărbat, în funcție de hobby-ul său:

Cadouri pentru bărbații pasionați de IT

Există o mulțime de lucruri pe care le poți oferi în dar celor care obișnuiesc să-și petreacă timpul în fața calculatorului, de la tehnologii, dispozitive și softuri moderne care să le alimenteze pasiunea și până la obiecte haioase care să scoată în evidență hobby-ul lor. poți alege cadouri precum o tastatură laser, joc TV retro, un mouse cu o formă inedită, o pereche de căști, smartwatch, baterie externă. Dacă vrei mai multe idei de cadouri pentru IT-iști, dar mai mult haioase decât practice, atunci optează pentru tricouri sau hanorace tematice, căni inscripționate, mouse pad personalizat ori insigne cu mesaje.

Cadouri pentru bărbații care fac sport

Nu vei da greș dacă îi oferi drept cadou articole sportive: diferite tipuri de haine sport, o minge specială, un set de rachete pentru tenis, încălțăminte ori chiar jocuri ce fac referire la sportul preferat. Pasionații de fitness pot primi în dar ceasuri sau brățări speciale, carduri cadou, shakere și sticle, căști sau genți sport.

Cadouri pentru cei care adoră călătoriile

Susține-i hobby-ul cu hărți răzuibile, un stabilizator pentru telefon, sticle pentru exploratori, o baterie externă, glob pământesc iluminat, o boxă inteligentă sau un aparat foto deosebit. O cameră video poate fi un cadou pe cinste, la fel și un rucsac ori un mic troler sau, dacă ai un buget mai mare la dispoziție, poți să-i achiziționezi  chiar un bilet de avion către una dintre destinațiile sale preferate.

Cadouri pentru bărbații pasionați de pescuit

Dacă nu ai cunoștințe în domeniu îți va fi greu să cumperi o lansetă sau o mulinetă. Prin urmare, alege obiecte mai puțin specifice: un scaun pentru pescuit, o jachetă dintr-un material confortabil, o geantă profesională, ladă frigorifică, un briceag multifuncțional sau o lanternă inteligentă.

Cadouri pentru bărbații care apreciază moda

Chiar dacă nu recunosc, și bărbații cheltuie sume colosale pe haine și accesorii. Dacă cel în cauză este partenerul tău de viață, un coleg sau un prieten, atunci oferă-i în dar o servietă deosebită, o cămașă de calitate, un tricou elegant, o cravată, un hanorac sau o eșarfă din mătase.

 

Atunci când vrei să cumperi cadouri pentru bărbați ține cont de activitățile lor preferate ca să-ți facilitezi alegerea. Fără îndoială, un astfel de dar va fi mult mai apreciat decât clasicul parfum sau seturile cadou!