Îmbracă-te că o vedetă la petrecerile din vara aceasta! Descoperă 4 sfaturi utile care să te ajute să creezi ținuta perfectă

A început sezonul petrecerilor și evenimentelor! Se pare că este din ce în ce mai popular că aceste evenimente să se organizeze în spații deschise, iar acest lucru ar trebui să fie o oportunitate de a purta ținute fresh și sexy. Totuși, dacă nu ai mai participat niciodată la un astfel de eveniment, trebuie să știi că există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Dacă vrei să afli care sunt sfaturile care să te ajute să creezi ținută perfectă și cum poți arăta că o vedetă la evenimentele din vara aceasta, citește în continuare acest articol.

TOP 4 sfaturi de urmat pentru a creea o ținută pentru evenimentele din această vară

Temperatura

Printre primele lucruri pe care trebuie să le verifici atunci când ești invitată la o petrecere în grădină este temperatura. Dacă urmează să ai o petrecere pe timp de zi și vremea se anunță a fi călduroasă, poți opta pentru o rochie vaporoasă din în pe care să o porți cu o pereche de sandale cu toc, o geantă și câteva accesorii. Dacă evenimentul este seara, poți păstra aceeași ținută, la care să adaugi și o eșarfă din cașmir sau o jachetă pe care să o porți atunci când este necesar.

Încălțămintea

De cele mai multe ori, la petrecerile în aer liber oamenii stau multe ore în picioare. Este indicat să alegi o pereche de încălțăminte confortabilă, păstrând totuși aspectul unei ținute elegante. Spre exemplu, sandalele cu toc rămân în topul preferințelor femeilor atunci când vine vorba de încălțăminte. Poți alege dintr-o gamă variată de modele din magazinul de specialitate Reverse.ro, cunoscut pentru calitatea produselor și pentru prețurile avantajoase. Adaptează încălțămintea în funcție de ținută ta și alege să investești inteligent pentru a te bucura de petrecere pe măsură. 

Culorile

Acolo unde este o petrecere în grădină este și multă verdeață și, de cele mai multe ori, decorul este reprezentat de însăși natura. Este important să ții cont de acest lucru atunci când optezi pentru culorile ținutei tale, deoarece există riscul să te pierzi în decor dacă alegi culori precum, albastru sau verde. Dacă ești o persoană îndrăzneață, optează pentru culori aprinse precum: roșu, galben  violet sau portocaliu, iar dacă ești o persoană care iubește stilul boho, alege culori neutre, precum alb, negru, maro, sau gri.

Protecție 

Protecția solară și spray-ul anti-insecte sunt două lucruri pe care, cele mai multe persoane care participa la un eveniment, nu le iau în calcul. În cazul în care petrecerea este pe timp de zi, există marele risc să ai arsuri solare, dacă nu te protejezi. Desigur, dacă evenimentul este peste noapte, aplică un spray anti-insecte, pentru a te proteja împotriva dăunătorilor. 

În acest sezon totul petrecerile în grădină sunt alegerea tuturor organizatorilor. Bucură-te de apariția soarelui și de spațiul în aer liber care îți oferă posibilitatea să te plimbi și să te bucuri de prietenii și apropiații tăi. Alege o pereche de încălțăminte de calitate care să-ți țină piciorul relaxat și aerisit pe toată durata evenimentului.

Sursa foto: Pexels.com