Inchirieri autocare va pune la dispozitie autocare de lux pentru orice fel de eveniment si pentru o experienta de neuitat !

Firma de tansport Lukadi este un tanar furnizor de mobilitate care schimba modul in care mii de persoane calatoresc. Fiind o combinatie intre start-up-ul tehnic, platforma de e-commerce si compania de transport, Inchirieri autocare a reusit sa stabileasca cea mai mare retea de autocare interurbane in cel mai scurt timp.

Datorita unui sistem de rezervari usor de utilizat si a unei retele extensive de rute, putem oferi calatorilor posibilitatea de a experimenta tara, indiferent de bugetul lor.

Autocarele noastre  respecta cele mai inalte standarde de siguranta si de mediu, astfel incat sa putem oferi o alternativa durabila si convenabila transportului privat. Oferim cel mai inalt nivel de confort.Experienta Inchirieri autocare – conceptul nostru de succes:

Succesul nostru poate fi atribuit digitizarii calatoriilor traditionale cu autocarul. Cu progresele tehnologice cum ar fi Wi-Fi gratuit la bord si GPS Live Tracking, am revolutionat industria de turism cu autocarul. Prin planificarea retelei inteligente si prin gestionarea dinamica a preturilor, oferim clientilor nostri oferte excelente.

De asemenea, ne bazam foarte mult pe parteneriatele cu intreprinderile mici si mijlocii. Acesta este locul unde spiritul de inovare si de pornire al Inchirieri autocare raspunde experientei.

Serviciile noastre de la bord vor fi garantate de catre firma noastra. La bordul tuturor autocarelor veti gasi Wi-Fi gratuit, spatiu pentru picioare suplimentar, numeroase prize si o multime de spatiu pentru bagajele dumneavoastra.

Veti fi intotdeauna in masura sa evitati plictiseala datorita Wi-Fi-ului nostru gratuit la bordul autocarelor noastre – va puteti petrece calatoria dvs. navigand pe internet, discutand cu prietenii si verificandu-va e-mailurile – toate la viteza de 4G ! Autocarele noastre au de asemenea scaune confortabile cu spatiu pentru picioare.

Inchirieri autocare va garanteaza, de asemenea, un loc cu spatiu pentru picioare suplimentar. Autocarele noastre de la Inchirieri autocare sunt echipate cu scaune confortabile si o multime de spatiu. Toate scaunele au spatar reglabil si sunt confortabile chiar si pe calatorii mai lungi.

Doriti sa navigati pe Internet, sa discutati sau sa lucrati pe laptop, dar acumulatorul dvs. nu mai are baterie ?  Nici o problema ! Va puteti incarca dispozitivele la una din prizele puse la dispozitie in autocarele noastre !

Inchirieri autocare va ofera spatiu suficient pentru bagajele dumneavoastra. Depozitati bagajele de mana in compartimentele de la bord si soferii prietenosi va vor ajuta sa va incarcati bagajele de mana. Toate detaliile pot fi gasite in politica bagajelor.

Inchirieri autocare este alegerea potrivita pentru dumneavoastra:

Autobuz cu sofer:

Soferul personal de autobuz va va aduce confortabil si in siguranta la destinatie. De asemenea, soferul este disponibil pentru calatorii locale la destinatie, la cerere.

Toate cheltuielile incluse:

Pretul de oferta include toate cheltuielile care rezulta din taxele de parcare, taxele de trecere si sejururile hoteliere pentru conducatorul auto, in plus fata de taxele de transfer.

Siguranta si confort

Puneti avea increderea in autobuzele moderne cu cele mai inalte standarde de siguranta. Calatoreste distante lungi confortabil.

Fie ca este vorba despre o excursie scolara sau o excursie de o zi, exista multe de planificat. Vom gasi autobuzul potrivit cu un sofer pentru tine – Trebuie doar sa urcati la bord!Puteti, de asemenea, rezerva autocarele noastre pentru excursii, nunti, petreceri, etc.