Întâlniri online – Joyclub

Întâlnirile online sunt tot mai populare în rândul oamenilor moderni, şi pe bună dreptate. Tehnologia şi căile de comunicare existente oferă utilizatorilor şansa de a a-şi descoperi partenerii unde nici nu gândeau.

Totuşi portalurile online care furnizează servicii de online dating au descoperit apetitul tot mai crescut al tinerilor şi al tinerelor aventuri, de relaţii pasagere ce nu presupun implicaţie sentimentală sau obligaţii de orice altă natură. Astfel s-au constituit şi JoyClub-urile. Pentru că sunt atât de captivante şi pentru că oferă membrilor ocazia de a experimenta ceva inedit, ne-am propus să le acordăm un plus de atenţie.

Ce este un JoyClub?

Cum se deduce din nume, un JoyClub este un loc de veselie, de petrecere, de bucurie. Acestea aduc laolaltă oameni de toate vârstele care doresc să se distreze, să îşi exploreze sexualitatea şi să experimenteze alt ceva în materie de sex. JoyClub-urile sunt destinaţii de întâlnire perfecte pentru toate persoanele care vor să se bucure de experienţe deosebite ce nu presupun implicaţii emoţionale sau materiale. Mulți preferă experiențele JoyClub pentru că le permit să descopere parteneri compatibili. Alţii împărtășesc pasiuni comune şi doresc să dezlănţuie fanteziile interzise. Sunt şi membrii Joy Club care doresc să aibă pasiune fără a se simţi judecate pentru preferințele pe care le manifestă.

Cui se adresează  JoyClub-ul?

Joy club este un serviciu care se adresează tuturor amatorilor de distracţie. Doar în Germania, Elveţia şi Austria are peste două milioane de membrii. Dintre aceştia 350000 sunt activi în fiecare zi, şi zilnic se alătură o mii de utilizatori noi. Șansele de a descoperi persoane compatibile sunt foarte ridicate!

În acest grup select s-au înscris deopotrivă femei şi bărbaţi, tineri şi oameni maturi. 42% dintre participanţi sunt declaraţi că fiind de sex masculin. 39% sunt femei, iar 19% au dorit să rămână anonimi asupra sexului. Vârsta participanţilor variază, de la 25 la 55 de ani, deci se poate spune că membrii sunt oameni activi, cu poftă de viaţă.

Cum poţi deveni membru al unui JoyClub?

Persoanele care sunt tentate să intre într-un asemenea grup o pot face cu uşurinţă. Primul şi cel mai important pas este să acceseze pagina dedicată julia24.live şi să selecteze secţiune Joy Club. Următoarele etape sunt relativ simple, de înregistrare, completare a formularului cu datele personale, care rămân anonime pentru ceilalţi participanţi şi de realizare a profilului.

Trebuie precizat că informaţiile de natura personală, sunt sigure şi sunt protejate conform directivelor europene DGPR, totuşi în această secțiune se furnizează date reale. Următorul pas este de a completa un test de personalitate. Chestionarul nu este un eseu ştiinţific, ci conţine detalii persoane. Este indicat să se răspundă cu sinceritate acestui test, întrucât ulterior va fi utilizat pentru descoperirea persoanelor compatibile. Următorul pas este de creare a profilului personal. Aici participantii au libertate deplină în alegerea numelui şi a descrieri. Completarea profilului cu o  poză reprezentativă va constitui  un atu.

Dacă eşti femeie, ai acces gratuit  la o serie de topicuri şi de întâlniri. Dacă eşti bărbat, vă trebuie să selectezi și  să achiţi prețul abonamentului pe care îl doreşti.

Acestea sunt câteva detalii despre Joy Club, însă nu sunt singurele, pe celelalte mai interesante le poţi afla chiar tu.