Inter Imobiliare castiga al 6-lea an consecutiv premiul Agentia Imobiliara Locala anului in Iasi

Compania imobiliara ieseana Inter Imobiliare, s-a numarat printre castigatorii nominalizati la sfarsitul lunii Mai, in cadrul evenimentului Imobiliare HUB, eveniment organizat de imobiliare.ro, unde toti profesionisti din domeniu imobiliar din Romania, se intalnesc, isi verifica si isi certifica cunostintele din piata imobiliara actuala.

Cu o experienta de 20 ani in piata imobiliara in Romania, cu 3 puncte de lucru, doua in Iasi si unul in Piatra Neamt, Inter Imobiliare este o agentie imobiliara ce ofera clientilor sai solutii imobiliare complete, prin serviciul de consiliere in tranzactionarea proprietatilor imobiliare din Iasi si Piatra Neamt.

Sistemul de customer service bine pus la punct si echipa de consilieri imobiliari pregatiti sa faca fata cerintelor pietei in care isi desfasoara activitatea, permit companiei Inter Imobiliare sa ofere o experienta completa de tranzactionare, potrivita nevoilor imobiliare pe care clientii sai le intampina.

De notat este faptul ca acesta este al 6-lea premiu consecutiv pentru Inter Imobilaire in cadrul Galei Imobiliare HUB 2022, fiind desemnata Agentia imobiliara a Anului 2021 din Iasi.

”Suntem bucurosi sa anuntam ca pentru al 6-lea an consecutiv, la premiile Galei Imobiliare HUB, organizata sub coordonarea celui mai cunoscut portal de profil din Romania, imobiliare.ro, compania imobiliara Inter Imobiliare a cucerit premiul Agentia Imobiliara Locala a anului 2021 in Iasi. 

Echipa Inter Imobiliare este complesita de emotii pozitive, insa si mandra ca numele companiei si munca din spatele tuturor reusitelor,  au putut face posibil,  castigarea acestui premiu si in acest an. Emotia si bucuria acestui eveniment au fost coplesitoare,  insa ne bucuram de reusita noastra.

Este un eveniment care, odata cu premiul, a furnizat energia necesara pentru anul in curs si care ne-a responsabilizat sa ramanem la fel de inclinati spre cresterea calitatii serviciilor imobiliare furnizate in piata Imobiliara din Iasi si Piatra Neamt, de compania noastra.

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a evolua, pentru a invata si a creste! Suntem onorati de acest premiu!”

Ciprian Iovu – Manager General al Companiei Inter Imobiliare