Iti doresti colaborari de succes cu clienti de lux pentru proiecte de design interior? Iata 3 sfaturi

Din moment ce activezi in domeniul designului interior cu siguranta iti doresti clienti variati pentru a avea parte de provocari si a-ti putea folosi imaginatia la potentialul maxim. Dintre acestia, probabil ai tinde catre cei care au un buget considerabil si isi doresc amenajari de lux. Astfel si remunerația pentru munca facuta ar fi destul de consistenta, iar posibilitatile asupra a ceea ce ai putea realiza ar fi numeroase. Insa cum atragi acesti clienti de lux si cum ii convingi ca meriti sa primesti jobul, atata timp cat unii dintre ei pot fi destul de pretentiosi si critici?

Ei bine, iata mai jos cateva sfaturi cu privire la modalitatea in care poti atrage si ulterior colabora cu oameni bogati pentru a le realiza designul interior de lux pe care si-l doresc

 

  • Fotografiile vorbesc despre capacitatile tale

 

Atunci cand un client decide care este designer-ul interior cu care va lucra, mai intai se va documenta asupra lui si isi va dori sa vada care au fost ultimele lucrari realizate de acesta. Asa ca e nevoie sa impresionezi prin fotografiile pe care i le pui la dispozitie personal sau prin intermediul website-ului tau. Astfel ca, daca ultimul proiect realizat a costat 100.000 euro, o fotografie slaba s-ar putea sa-i scada valoarea in ochii privitorului.

 

  • Creeaza-ti o prezenta in online

 

Atunci cand potentialii clienti te cauta pe retelele de socializare isi doresc sa vada statutul unui profesionist. Asa ca fotografiile dar si activitatea ta trebuie sa reflecte imaginea brand-ului tau. Alege o poza care te reprezinta, comunica corect gramatical cu oamenii din online, prezinta-ti latura creativa si distractiva si inspira incredere. Ulterior pe parcursul colaborarii, pastreaza-ti acest profesionalism si ofera tot ce ai mi bun, pentru a avea parte de recomandari si recenzii pozitive. 

 

  • Nu te baza pe ,,suficient de bun”

 

Suficient de bun nu este indeajuns pentru clientul tau pretentios. Pentru astfel de proiecte de lux trebuie sa oferi totul. Alegerea dulapurilor, amenajarea tuturor elementelor, iluminarea, totul trebuie sa fie unic si personalizat. 

Totodata, un client de lux s-ar putea sa isi doreasca sa fie implicat in tot acest proces de design interior si va veni cu propriile propuneri sau viziuni artistice avand in vedere ca nu este constrans de buget. Tu trebuie sa mentii in mod constant standardele ridicate, sa rezonezi cu el, dar sa-i adaptezi ideile in asa fel incat sa fie satisfacut. 

De exemplu, daca el isi doreste elemente spectaculoase pentru casa sau afacerea lui, ii poti recomanda elemente digitalizate, o pictura nonconformista a peretilor sau o piscina cu jacuzzi. Pe piata sunt o mulțime de furnizori de produse si servicii care te pot ajuta sa pui totul in aplicare. De exemplu piscine cu jacuzzi gasesti pe Fionaspa.ro. 

Asadar clientii au nevoie de propuneri care sa fie in concordanta cu preferintele si perspectivele lui. Tu trebuie sa fii surprinzator & imprevizibil pentru a-i face plac. 

În concluzie, daca iti doresti sa atragi clienti de lux pentru proiectele tale de design interior trebuie sa-ti creezi imaginea unui profesionist in online, sa dispui de fotografii de calitate ale proiectelor deja realizate si sa oferi tot ce ai mai bun. E nevoie sa te ridici la asteptarile clientilor tai si sa-ti adaptezi lucrarea in functie de viziunile acestora. 

Sursa foto: unsplash.com