Koph, brand românesc pentru soluţii termice avansate

De cele mai multe ori confortul reprezintă valoarea ce înglobează totalitatea condiţiilor materiale care fac o locuinţă comodă, plăcută şi igienică, oferind sentimentul de bunăstare. Este un deziderat al oricărei persoane/familii şi poate fi atins făra a fi considerat un lux. Unul din cele mai importante aspecte ale confortului este reprezentat de cel termic. Pentru a determina implementarea instalaţiilor termice cu un cost optimizat, a fost dezvoltat un brand cu soluţii termice avansate.

Koph este un brand deţinut de compania Dolinex România şi oferă o gamă foarte diversificată de produse şi accesorii dedicate sistemelor de încălzire. Această marcă a apărut din dorinţa de a oferi soluţii termice tuturor celor care au nevoie de produse de calitate la un preţ competitiv.

Koph, soluția ideală pentru sistemele de încălzire

Printre gamele Koph putem aminti produse cum ar fi ţevi, adaptoare şi fitinguri pentru ţevi, aerisitoare, actuatoare, UPS-uri, calorifere şi convectoare, robinete pentru instalaţii, tubulaturi tip copex, boilere și instant-uri pentru apa calda, rezervoare puffer, colectoare şi distribuitoare pentru instalaţii termice, pompe şi grupuri de pompare, centrale termice pe lemn/peleţi şi accesorii pentru acestea, calorifere şi radiatoare, senzori de gaz şi kituri de automatizare, sisteme complete de panouri solare şi accesorii pentru acestea, termostate ambientale simple şi inteligente (cu sau fără fir), etc.

Multitudinea de produse ce alcătuiesc gama Koph reprezintă materializarea experienţei companiei Dolinex România de peste 30 de ani în domeniul instalaţiilor termice şi sanitare. De asemenea, Koph înglobează şi potenţialul de a susţine şi dezvolta soluţii complete pentru proiectele termice şi sanitare prin elaborarea, montarea şi execuţia lucrărilor de instalaţii.

Koph înseamnă mai mult decât produse. Pentru a putea implementa rezolvările cel mai bine optimizate, este necesar ca specialiştii care le pun în aplicare să beneficieze de flexibilitate şi informaţii actualizate. Acest lucru determină o continuă dezvoltare în tandem cu cele mai exigente cerinţe din acest domeniu. Astfel, Koph reprezintă alegerea perfect adaptabilă tuturor necesităţilor oricărui proiect ce presupune instalarea şi darea în folosinţă a unui sistem de încălzire, având în vedere că tehnicienii sunt susţinuţi de cursuri de formare periodice.

In plus, Koph se traduce şi prin soluţii complete, această marcă putând fi oricând rezolvarea optimă atotcuprinzătoare pentru sistemele de încălzire din zonele care nu beneficiază de reţea de gaze naturale, deoarece în gama Koph se regăsesc o serie foarte bogată de pachete complete cu sobă, şemineu, termoşemineu, centrală termică, toate funcţionale pe lemn sau peleţi.

Apelează cu încredere la produsele din gama Koph. Garanţia acestei alegeri este dată de zecile de mii de produse Koph care asigură confortul în tot atât de multe case din România. Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând https://www.dolinex.ro/ sau apelând la +40 726 713 313.