Vrei sa ajungi un model de succes?

Situat chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii, intr-o zona usor accesibila, Art Studio se afla in plina expansiune, fiind in permanenta cautare de modele cu sau fara experienta.

Daca ai mai lucrat intr-un studio de videochat, te primim cu bratele deschise. Ne bucuram sa te avem alaturi. Daca nu ai mai lucrat pana acum in acest domeniu, suntem aici pentru a te aprijini, pentru a-ti feri suport, respect si seriozitate.

Iti cream conditiile perfecte pentru ca tu sa lucrezi cu drag aici, intr-un studio videochat performant. Aspectul fizic placut si ingrijit primeaza. Frumusetea este relativa. Spontaneitatea si atitudinea sunt sarea si piperul in videochat.

Ne dorim de la tine sa stii sa te faci placuta, sa ai un zambet cald, capacitatea de a asculta si de a empatiza cu membrii. De restul detaliilor ne vom ocupa noi, prin training-urile oferite fiecarui model –  body language, make-up, hairstyling si comunicare.

Training profesional gratuit

Art Studio se poate mandri cu cei mai buni traineri. Acestia lucreaza in echipa  cu scopul de a dezvolta o strategie de lucru bine gandita pentru fiecare model in parte, astfel incat acesta sa ajunga rapid la castiguri importante.

Scopul trainerului din cadrul studioului de videochat consta in oferirea de sfaturi si indicatii pretioase, de a urmari indeaproape evolutia modelelor si de a contribui la imbunatatirea permanenta a performantelor pe fiecare site.

Comisioane motivante si reale

Performantele si rezultatele financiare intr-un domeniu ca videochatul se obtin prin munca si mult timp dedicat. De aceea, am reusit sa punem la punct un sistem de comisioane echitabil, care sa te motiveze sa ramai la noi si sa faci performanta.

Modelele care doresc sa lucreze part time (sub 40 de ore saptamanal) vor primi comisioane mai mici, in timp ce modelele care aleg sa lucreze full time au parte de comisioane mai mari.

Bonusuri in functie de orele online si performanta

Dupa primele luni de angajare in cadrul studioului, in care vei primi salariul garantat, vei avea parte de bonusuri, recompense si concursuri pentru implicarea si performanta ta.

Art Studio ofera bonusuri pentru orele petrecute online si pentru performanta, pe langa bonusurile de loialitate. Iti rasplatim constiinciozitatea in bani, premii, excursii, sedinte de make-up si sedinte foro – video profesionale.

Fa-ne o vizita si iti vom explica in detaliu bonusurile oferite de noi!

 

 Sistem de plata corect si transparent

Platile sunt efectuate bilunar, prin transfer bancar, prin metode transparente de calcul, fara intarzieri. Fiecare model angajat la Art Studio va avea in permanenta acces la statisticile reale ale incasarilor.

Colaborarea cu noi va incepe intotdeauna doar dupa semnarea contractului. De asemenea, vei primi inca din start  o copie a acestuia. Pentru ca nu avem nimic de ascuns, lucram transparent, corect si legal si din aceasta cauza suntem in topul preferintelor atunci cand vine vorba de angajari videochat.