Mobile Consulting Solutions – Furnizat de Global Technology Services

Dezvoltatorii din Global Technology Services sunt experți în furnizarea de soluții mobile, în engleză tradus drept ca: Mobile Consulting Solutions.

Aceștia furnizează toate tipurile de soluții acoperind întreaga gamă, cum ar fi:

  •  Soluții și aplicații native
  •  Soluții cross-platform
  •  Aplicații hibride
  •  Aplicații pentru Smart TV
  •  Aplicații AR/VR

 

Ciclul de viață al dezvoltării aplicațiilor mobile este compus din 5 pasi:

  1. Începutul și analiza cerințelor. La acest pas sunt analizate cerințele aplicației. Pentru succesul aplicației poate fi analizată concurența, astfel încât produsul care urmează să fie dezvoltat va fi mai bun. Sunt stabilite cerințe de bază, cum ar fi tehnologia de dezvoltare, termeni și condiții etc.
  2. Documentația privind cerințele tehnice. La acest pas, echipa de dezvoltare trebuie să creeze cerințele tehnice și să detalieze posibilele probleme care pot apărea pentru ca proiectul să fie finalizat cu succes.
  3. Prototipizarea. La acest pas, vor fi create funcționalități de bază, cum ar fi partea vizuală, anumite șabloane și viitoarele skin-uri de aplicații.
  4. Dezvoltare și testare. Dezvoltatorii lucrează pe frontend și backend. Când funcționalitatea este gata, echipa de testare verifică funcționalitatea în detaliu pentru a găsi eventuale erori. Iterează până când aplicația ajunge la o variantă finală.
  5. Lansarea, întreținere și mentenanta. Acesta este ultimul pas când aplicația este publicată și ajunge la utilizatorii finali.

 

Dacă doriți să dezvoltati o aplicație mobila puteți obtine o consultantă gratuită cu echipa de la global technology services pentru mobile consulting solutions.

Experții noștri lucrează îndeaproape cu echipa dvs. pentru a acoperi toate nevoile și pentru dezvoltarea de aplicații de înaltă calitate, în funcție de buget și calendar. Programați astăzi o consultație gratuită, astfel încât să puteți înțelege nevoile dvs. de dezvoltare a aplicațiilor mobile și să vă ajutați să vă atingeți obiectivele.