Noul loc preferat al creatorilor de conținut

Diversificarea conținutului din social media este un subiect de mare interes pentru creatorii de conținut – aceștia ajungând chiar să transforme prezența lor în online într-un job full-time. Tocmai datorită importanței pe care o are online-ul în viața lor, creatorii de conținut trebuie să vină mereu cu idei fresh pentru comunitatea lor, să fie diferiți de ceilalți creatori din industrie, dar și să producă materiale de o calitate foarte bună, atât video, cât mai ales audio.

În ajutorul creatorilor de conținut care își doresc să livreze o calitate excelentă a materialelor au venit în ultimii ani și diverse spații creative, ce pun la dispoziție studiouri complete de înregistrări video sau audio, dotate cu echipamente performante: de la aparate foto și camere de filmat, până la lumini și  sisteme de sonorizare. Un astfel de hub creativ se poate găsi și la Photosetup, al doilea cel mai mare magazin foto-video din țară, ce a amenajat în acest an un studio dedicat creatorilor de conținut.

Un studio în pas cu trendurile foto-video

De peste 21 de ani, Photosetup este distribuitorul unor mari branduri din industria foto-video, iar ceea ce i-a consacrat a fost atât calitatea echipamentelor, cât și serviciile de consultanță excelente pe care le pun la dispoziția fiecărui client. Anul acesta, fiind în strâns contact cu lumea creatorilor și cu nevoile lor, Photosetup a pus bazele unui studio creativ pentru content creatori, unde posibilitățile lor de a crea conținut audio și/sau video se ridică la standarde înalte.

“Ideea de a integra în showroom un studio complet echipat pentru filmări și live streaming a pornit de la sugestia tot mai multor clienți care ne-au solicitat soluții complete pentru live streaming în această perioadă de pandemie și au dorit să vadă efectiv cum funcționează aceste echipamente. Astfel, am dorit să creăm un spațiu ce poate fi utilizat atât de creatorii de conținut care doresc să experimenteze, însă nu dispun de echipamentele necesare, cât și ca un exemplu pentru clienții care doresc un studio de televiziune online.” ne-a transmis Valeria Galea, co-fondator Photosetup.

Astfel, acest studio este echipat să funcționeze multicam atât pentru filmări, cât și pentru sesiuni de live streaming de cea mai înaltă calitate. Dotat cu echipamentele din portofoliul Photosetup, respectiv camere PTZ, camere video profesionale, sistem de sunet și lumini, poate fi un exemplu pentru cei care își doresc propriul studio de live streaming, dar și un spațiu în care influencerii pot crea conținut de calitate: vloguri, podcasturi sau chiar live-uri.

Dacă ești hotărât să realizezi conținut de calitate în mediul online, iar alegerea echipamentelor necesare vrei să fie ultima ta grijă, studioul Photosetup va deveni noul tău loc preferat. Consultanții magazinului te vor asista permanent pe perioada vizitei tale și veți găsi împreună soluții pentru ca prezența ta în online să fie avantajată de calitatea echipamentelor din studio. Adresa studio-ului este Str. Uranus, nr. 98 – București.