Top 5 cele mai tari aplicații de pariuri online

Cele mai bune aplicații de pariere online din 2021, pentru pariuri sportive, dar și de cazinou, într-o recenzie completă

Top 5 cele mai de încredere aplicații de pariere online

Cum să pariezi pe sport pare să fie simplu, însă micile detalii fac diferența și de aceea acest material poate să te ajute.

Locul al 5-lea: aplicația de la Fortuna

Ai avantajul că poți să te conectezi cu FACE ID, și să optezi pentru ”pariu instant”, practic fără a fi conectat cu id-ul și parola inițiale. RAPID.

Are statistici excelente pe care le vezi chiar în oferta pariuriului, lucru pe care îl remarcă și Constantin Mazilescu, expert în pariere, al cărui profil îl poți accesa .

Cashback pentru clienții noi: primești înapoi 50%, dar maximum 300 de RON cash, când pierzi primul tău pariu.

Locul al 4-lea: aplicația de la MaxBet

Dintre toate cele cinci aplicații despre case pariuri prezente în acest material, aplicația MaxBet este singura dedicată exclusiv jucătorilor de cazinou online.

La instalare primești 50 RON gratis, după verificarea contului.

Mi-a plăcut în mod deosebit acest 1.800 RON BONUS – pe care îl primești la prima depunere (trebuie să fie de minimum 50 RON folosind codul bonus MAXBET200) și vei beneficia de un bonus de bun venit: 200% pana la 1.800 RON (dacă pui 900 RON primești 1800 RON).

Locul al 3-lea: aplicația de la Superbet

Sunt peste 700 de mii de români care utilizează în 2021 aplicația Superbet.

Aplicația în sine mi-a plăcut și mărturisesc că o utilizez de mai mult timp așa că am fost poate un pic mai exigent decât ar fi trebuit.

Este rapidă, ușor de utilizat, cu un player video dintre cele mai bune, în plus, aplicația are și un program TV, așa că nu e nevoie să mai cauți pe internet suplimentar pentru a afla cine transmite nu știu ce meci în România

Mi-a plăcut ”Bonus automat la depunere” – adică la primele trei depuneri (de maximum 500 RON fiecare) încasezi bani în plus în mod automat

Locul al 2-lea: aplicația de la Unibet

Unibet și Superbet aș zice că sunt cam pe același loc 2 amândouă – probabil că Unibet a urcat în topul meu pe 2 pentru că nu o mai folosisem până acum și a beneficiat de factorul ”entuziasm” sau ”noutate”.

Unibet, prin forța brandului german pe care îl reprezintă, îmi dă un plus de încredere.

Unibet are două aplicații distincte pentru pariuri sportive și cazinou online ceea ce e și bine și un pic rău – nu m-a deranjat foarte tare pentru că uneori sunt tentat să îmi iau ochii de la un meci, când e poate plicticos și să ratez o oportunitate bună de pariere, doar ca să mai învârt în joacă la ruletă.

Având mai multe aplicații instalate în același timp, Unibet m-a surprins de câteva ori într-o singură zi cu cote semnificativ mai bune la niște meciuri de baschet și MMA, respectiv UFC.

Locul 1: aplicația de la Betano

Pot să îți spun că m-a convins să o utilizez, după ce înainte intram doar din browser – cunosc foarte bine brand-ul în sine, eram foarte mulțumit, dar niciodată nu mi-am găsit timp să instalez și aplicația – spune-i comoditate.

Are o groază de opțiuni interesante ca SpeedBet – apeși practic și menții o cotă cu care poți să plasezi pariul în doar 2 secunde – asta mi-a plăcut, dar și altele:

Talk n Bet, care este o opțiune vocală prin care poți să pariezi – am folosit-o în mașină (la semafor )

Bonus de 500 RON (maximum) la prima depunere.

Pagina fierbinte –m-a atras această facilitate pentru că ai în această pagină cele mai importante meciuri ale zilei, indiferent de sport – uneori nu știi tot ce mișcă zi de zi, așa că vezi aici.