Noul marketplace WE Republic: articole vestimentare puțin purtate, prețuri prietenoase

S-a lansat cel mai nou marketplace online, WE Republic, care este bazat pe un concept inedit: utilizatorii pot atât să cumpere, cât și să vândă pe platforma web diverse articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii fashion cu un grad de utilizare foarte redus, produse de foarte bună calitate, la prețuri semnificativ sub cele din magazinele online și offline.

 

„Orice persoană are acum ocazia nu doar să achiziționeze produse de la branduri cunoscute, în stare perfectă sau foarte bună, la prețuri prietenoase, ci și să profite de posibilitatea de a valorifica articolele de fashion pe care le dețin în propria garderobă. Poate fi vorba spre exemplu de rochii de ocazie sau de pantofi eleganți, produse ce au fost cumpărate pentru a fi purtate doar o dată. Se pot vinde de asemenea bluze, pantaloni, fuste, ghete, pantofi sport, fel de fel de articole de modă ce poate au fost primite cadou si nici nu au fost purtate ori care au fost utilizate doar în cateva rânduri, fără a avea urme vizibile de folosire. Sistemul este gândit astfel încât să fie user-friendly și extrem de onest atât cu vânzătorul, cât și cu clientul”, explică reprezentanții WE Republic.

 

Pe website-ul werepublic.ro există deja numeroase produse ce merită atenția, precum geantă Red Valentino din piele naturală, purtată foarte puțin, în stare excelenta sau rochie Oscar de la Renta, fabricata în Italia, în stare foarte bună. Iată așadar cum chiar produse de la branduri super premium și de lux ajung să fie disponibile la prețuri accesibile, fără compromisuri de natură estetică sau funcțională! Toate produsele acceptate pentru a fi comercializate în noul marketplace WE Republic sunt articole noi sau puțin purtate, precum cele din categoriile outlet sau premium second hand.

 

O persoană care dorește să vândă un articol de modă pe werepublic.ro are la dispoziție un formular prin prisma căruia introduce toate detaliile. Produsul apare online doar după ce este validat de către un operator al platformei, inclusiv prețul fiind necesar să fie unul corect, prietenos, pentru a crește șansele de vânzare. Prețul va rămâne fix, orice client putând să solicite achiziția fără a interacționa cu vânzătorul la telefon sau pe email, ci cel mult prin comentarii pentru detalii suplimentare cu privire la produs. Practic, WE Republic mediază 100% comunicarea dintre vânzător și client, pentru confortul deplin al ambelor părți. Demn de menționat este că atunci când cineva cumpără un articol, WE Republic îl preia prin curier de la vânzător, îl verifică astfel încât să fie conform descrierii și abia apoi îl trimite spre cumpărător, frumos împachetat.

 

Platforma este disponibilă la partea de introducere articole spre vânzare atât către utilizatorii individuali, cât și către firme care doresc să aibă o colaborare cu WE Republic, respectând procedura de lucru mai sus amintită. Acest marketplace acceptă doar articole la prețuri semnificativ sub cele din retailul standard, deci pot fi retaileri outlet și second hand, dar și magazine care doresc să vândă finaluri de colecție, lichidând stocuri pentru care acceptă costuri demne de categoria outlet.

 

Pe WE Republic, articole fashion premium și de lux devin adevărate chilipiruri. Toate produsele de vestimentație pentru femei, bărbați și copii sunt de calitate foarte bună, de cele mai multe ori provenind de la branduri de top. Se pot cumpăra așadar articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii în cele mai bune condiții de piață.