O firma de servicii funerare din Bucuresti va ajuta in cel mai negru scenariu

Un loc de munca ar trebui sa fie sansa oricui este apt sa practice o meserie de a obtine un venit cinstit, cu ajutorul caruia sa se intretina pe sine si familia lui. Din pacate, insa, uneori activitatea profesionala se poate solda cu o tragedie, fie din cauza unei erori, fie din cauze naturale.

Vorbim, mai exact, despre decesul prin accident de munca, dar si despre despagubirile pe care le puteti primi, in cazul in care acesta survine la un membru al familiei dumneavoastra. Iata, in continuare, cum va poate ajuta o firma de servicii funerare din Bucuresti, in respectivul scenariu sumbru.

Conform Legii 346/2002, angajatorii au obligatia de a lua imediat legatura cu asiguratorul si a-l informa cu privire la accidentul soldat cu decesul asiguratului. In ceea ce priveste despagubirile, acestea pot fi acordate unei singure persoane: sotul supravietuitor, parintele, copilul, tutorele, mostenitorul, in conditiile dreptului comun, sau, in lipsa oricarei persoane dintre acestea, celui/celei care poate dovedi ca a suportat cheltuielile survenite in urma decesului, explica firma de servicii funerare Bucuresti.

Pentru a obtine respectivele despagubiri, persoana in cauza trebuie sa completeze o cerere, pe care sa o depuna la sediul asiguratorului, alaturi de actele din care rezulta dreptul solicitantului, conform legii in vigoare. Admiterea sau respingerea cererii se va face in maximum 20 de zile de la momentul depunerii acesteia, iar decizia va fi comunicata in scris solicitantului, in alte maximum 5 zile. Suma oferita este de 4 salarii medii brute, stabilite de Institutul National de Statistica, iar plata trebuie efectuata in maximum 15 zile de la transmiterea deciziei, informeaza firma de servicii funerare din Bucuresti. Banii vor fi acordati de Casa teritoriala de pensii pe raza careia isi are domiciliul solicitantul.

O casa profesionista de servicii funerare din Bucuresti, alaturi de dumneavoastra in orice circumstante

O firma profesionista de servicii funerare Bucuresti, asa cum este Casa Bucur, este alaturi de dumneavoastra in orice moment, atat la propriu, cat si la figurat. Mai precis, programul unei astfel de case de pompe funebre este non-stop, intrucat un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar oferta sa trebuie sa fie una completa. Pe langa produse (sicrie, capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, monumente funerare) si servicii (consultanta funerara predeces, repatriere decedati, preluare de la morga spitalului, imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, depunere la capela cimitirului, inmormantare/incinerare), respectiva firma trebuie sa ofere si informatii utile.

Pe langa cele enumerate anterior, legate de despagubirile in caz de deces prin accident de munca, ele trebuie sa se refere si la: Legea funerara, ajutorul de inmormantare, plata pensiei neincasate, lista bisericilor si cimitirelor etc.

Articol realizat de www.iagency.ro