Reincarca-ti cartela telefonica prin serviciul Incarca.ro

Se intampla sa ramai fara credit fix cand ai nevoie sa suni pe cineva? Ai o problema care nu poate fi rezolvata decat printr-un telefon, insa tocmai ti-a expirat creditul si nu ai cum sa ajungi la un magazin sa reincarci? Pentru astfel de situatii, exista Incarca.ro, un serviciu online de reincarcare a cartelei prepay.

De ce sa apelezi la Incarca.ro? Pe langa experienta in domeniu, exista un numar impresionant de avantaje de care te poti bucura facand aceasta alegere.

Descopera-le in lista de mai jos!

Accesibilitate

Incarca.ro este un serviciu disponibil nonstop, la orice ora din zi sau din noapte, in orice zi a saptamanii. Pentru a efectua incarcarea nu ai nevoie decat de acces la internet.

Siguranta

Un criteriu foarte important pentru orice tranzactie online este siguranta – pe Incarca.ro toate tranzactiile sunt criptate, indiferent de compania telefonica.

Toate datele pe care trebuie sa le introduci pentru a efectua incarcarea (detaliile cardului bancar, datele personale de identificare) vor fi criptate si stocate in spatii electronice securizate. Astfel, poti sa fii sigur ca ele vor fi utilizate exclusiv pentru a confirma plata si pentru a transmite informatii legate de aceasta.

Comoditate

Nu conteaza daca esti pe Orange, Vodafone sau Telekom. De pe Incarca.ro, poti efectua o reincarcare online indiferent de retea. Nu trebuie decat sa introduci numarul de telefon si suma dorita.

Rapiditate

Nu dureaza mai mult de 2 minute sa iti reincarci creditul. Eficienta serviciului Incarca.ro este garantata prin simplitatea si eficienta de care da dovada.

Avantajos

Fiecare operator de telefonie care lucreaza pe Incarca.ro, Orange, Telekom, Vodafone, ofera numeroase bonuri celor care aleg sa efectueze o reincarcare online.

Variatie

Cei mai cunoscuti operatori telefonici sunt accesibili de pe platforma Incarca.ro, Orange, Vodafone si Telekom. In functie de cum iti este tie mai comod, poti opta intre doua tipuri de reincarcare, directa (automata) sau prin cod PIN (pe care il introduci tu in telefon).

Diversitatea tine si de modul de plata. Ai posibilitatea de a achita reincarcarea cu carduri bancare emise sub sigla Visa sau Mastercard, ori prin internet banking de la BT.

Asadar, Incarca.ro ofera servicii de incarcare a cartelelor prepay ce apartin celor mai cunoscute companii telefonice de la noi din tara, Vodafone, Orange si Telekom.

Pentru a efectua aceasta operatiune, nu trebuie decat sa selectezi operatorul, sa alegi tipul de incarcare, precum si suma care te intereseaza. Dupa ce te-ai asigurat ca toate datele introduse sunt corecte, nu mai ramane decat sa apesi butoanele “INCARCA” si apoi “PLATESTE”.

Poti sa fii sigur ca totul a decurs conform planului cand primesti mesajul care spune “COMANDA FINALIZATA! VA MULTUMIM!”