Până la 70% reducere la huse și accesorii de telefoane mobile

Magazinul online magPhone.ro, specializat în comercializarea de huse și accesorii pentru telefoane mobile, a anunțat lansarea unei campanii cu reduceri de prețuri ce ajung până la 70%. Discounturile vizează toate categoriile de produse de pe website, inclusiv cele mai populare accesorii destinate smartphone-urilor produse de Samsung, Apple (iPhone) și Huawei. Astfel, se pot comanda huse la prețuri accesibile, iar livrarea produselor este promisă în termen foarte scurt. Acest lucru este posibil pentru că magazinul online lucrează cu stocuri proprii.

„Suntem un magazin dedicat posesorilor de smartphone-urilor și din respect pentru aceștia investim permanent în stocuri suficiente. Acum, avem tocmai o campanie de lichidare de stocuri, dorind să oferim tuturor oportunitatea de a cumpăra huse și alte accesorii la prețuri extrem de mici. Promisiunea noastră vizează nu doar prețuri accesibile, ci și calitate ridicată. Selectăm cu atenție furnizorii și alegem doar produse rezistente, care pot fi utilizate în bune condiții pe termen lung. În ceea ce privește husele pentru telefoane, evident că acestea trebuie pe de o parte să asigure protecție ridicată, iar pe de altă parte să nu compromită partea estetică a dispozitivelor”, explică reprezentanții magazinului online magPhone.ro.

Se știe că românii sunt foarte interesați de cele mai noi lansări de smartphone-uri. Dispozitivele care sunt vârfuri de gamă se lansează pe piața românească după ce sunt acceptate pre-comenzi de către marii retaileri. Interesul este imens mai ales pentru tehnologia de top, în ciuda prețurilor mari. Totuși, mulți români fac eforturi financiare destul de mari pentru a-și permite să cumpere telefoane mobile precum iPhone X, Samsung Galaxy S10 sau Huawei P30 Pro. Unii apelează la credite și plătesc 24 de luni pentru a deveni proprietari cu adevărat ai telefoanelor respective. Astfel, este important ca alte costuri suplimentare precum cele cu accesoriile să fie ținute sub control.

În magazinul online magPhone.ro, chiar și husele pentru cele mai performante gadgeturi au prețuri accesibile. Spre exemplu, o husă din silicon negru mat pentru iPhone X sau iPhone XS costă doar 49,99 lei. Pentru aceleași modele de telefoane mobile se pot achiziționa din e-shop și diverse tipuri de folie de sticlă securizată tot la prețul de 49,99 lei. O husă antișoc transparentă are un cost promoțional chiar mai mic – doar 44 de lei.

Husele și foliile pentru telefoane mobile sunt accesorii extrem de importante pentru protecția dispozitivelor. Pentru a evita costuri în plus, producătorii nu includ aceste produse în pachetele inițiale ale dispozitivelor. Totuși, pentru utilizatori, achiziționarea de accesorii de protecție înseamnă prelungirea duratei de viață a smartphone-urilor. Acestea nu doar că vor funcționa în bune condiții o perioadă mai lungă de timp fără a fi necesară schimbarea unor piese, ci și își vor păstra aspectul inițial. Cumpărarea de accesorii este o investiție foarte mică în raport cu cea pentru achiziționarea dispozitivului în sine, o acțiune care merită cu siguranță. La magPhone.ro, varietatea de accesorii pentru telefoane este foarte mare, fiind promovate mereu cele mai noi huse și folii care asigură protecție ridicată și o estetică foarte plăcută.