Promocodius: Portal Internațional cu Cupoane și Coduri promo a fost lansat pe piața din România

Din moment ce cumpărăturile online au devenit din ce în ce mai populare, platformele cu cupoane și coduri promo au câștigat din ce în ce mai mult în popularitate.

Promocodius România este o sucursala a unei astfel de platforme internaționale care, începând cu 2020, a devenit disponibilă și pentru românii care vor să economisească bani în timp ce-și fac cumpărăturile online. Compania care deține acest portal de coduri promo, cupoane de reduceri și oferte speciale din magazine virtuale operează în 10 state ale lumii. Peste 11,000 de branduri și magazine online se regăsesc în ofertele actualizate zilnic la nivel internațional. Cumpărătorii români beneficiază acum de promoții în zeci de magazine și pe site-uri online românești și internaționale.

Care sunt beneficiile platformei cu cupoane de reducere și coduri promo 

În momentul actual, peste 90% dintre consumatori care achiziționează online folosesc cupoane digitale de reducere. Aceștia beneficiază de o varietate de avantaje, din numai câteva click-uri:

  • Reduceri și discount-uri în magazinele online românești și internaționale care îți pot oferi șansa de a economisi până la 95%;
  • Oferte exclusive pe site-uri de top din România – de exemplu, cu un cod reducere Answear primești între 15% și 40%;
  • Servicii oferite în mod gratuit, disponibilitate 24/7, promoții actualizate în timp real;
  • Cupoanele, codurile promo și ofertele promoționale exclusive sunt oferite în mod gratuit utilizatorilor site-ului;
  • Posibilitatea de a afla înainte tuturor de noile oferte promo, coduri, cupoane și discount-uri prin abonarea la newsletter;
  • Sistem de clasificare a codurilor în funcție de magazine, top coduri reduceri și categorii;
  • Pagină dedicată pentru cele mai noi și ofertante coduri promo pentru utilizatori;
  • Sistem de tip “dezlipește, copiază și lipește codul promo” care permite inserarea cu rapiditate a codului în coșul de cumpărături al magazinului online în care utilizatorul își face cumpărăturile;
  • Varietate de oferte din modă, electronice, casă și grădină, jocuri, auto-moto, călătorii, alimente și băuturi și multe altele;
  • Colaborări cu magazinele online de top din România, care garantează utilizatorului posibilitatea de a beneficia de cele mai avantajoase oferte la cumpărături.

Românii se pot bucura acum de una dintre cele mai ofertante platforme cu promoții, reduceri și coduri promo, care îți actualizează cupoanele în timp real.

O modalitate dovedită pentru ca românii să economisească la cumpărăturile 

Organizarea modului de căutare în ordinea alfabetică a magazinelor și site-urilor disponibile îi permite în acest moment utilizatorului să beneficieze de ofertele a peste 45 de furnizori online de produse. Aceștia activează în diverse domenii, de la modă, electronice și electrocasnice, servicii de telefonie mobilă, produse alimentare, cosmetice, mobilă și multe altele. Colaboratorii acestui site se numără printre brandurile de top din domeniul lor de activitate, așa că toate cupoanele de reducere și codurile promoționale sunt garantate pe perioada desfășurării promoțiilor și în limita stocului disponibil. De acum înainte, cumpărătorii români pot economisi de fiecare dată când își fac cumpărăturile online!