Protecţia antivirală prin mucoasa nazală cu produse sigure pentru copii

Sezonului virozelor dă mari bătăi de cap atât părinţilor, cât şi profesorilor şi medicilor. Pentru că în circumstanțele actuale va fi greu de stabilit dacă simptomele unei răceli indică sau nu infecţia cu SARS-CoV-2. Infecția cu Coronavirus se transmite pe cale aeriană și virusul se multiplică în mucoasa nazală și faringiană.

De aceea este important pentru noi să înțelegem să respectăm și să tratăm cu mai multă seriozitate probleme minore ale nasului și gâtului pe care poate le-am ignorat până acum, sau nu ni s-au părut importante.

Cum îi protejăm

În primul rând, o mucoasă nazală cu o suferință cronică, chiar și minoră (rinită cronică, deviație de sept nazal, rinosinuzita cronică) este mai puțin capabilă să se apere de agresiunea virală. Astfel devine foarte important să păstrăm mucoasa nazala cât mai sănătoasă. Trebuie să folosim produse blânde care mențin funcția normală de purificare și apărare a mucoasei nazale.

Alergia, factor favorizant

Persoanele alergice sunt mult mai sensibile agresiunilor virale, deoarece au permanent o stare de inflamație a mucoasei nazale. Acum, mai atent decât niciodată, trebuie să combatem inflamația mucoasei nazale, să spălăm mucoasa cu ser fiziologic, apoi să aplicăm sprayurile cu efect antialergic și cele protectoare. Iar mucoasa nazală o menținem sănătoasă și aptă să ne protejeze cu ajutorul bacterioterapiei intranazale, o metodă extrem de eficientă

Produsele pe care le propunem sunt trei produse testate clinic ale căror proprietăți au fost demonstrate în practica pediatrică de-a lungul anilor.

RINOGERMINA, produsul cu care se realizează bacterioterapia intranazală acționează prin crearea efectului de barieră, împiedicând contactul bacteriilor patogene cu gazda. Crează un antagonism cu germenii patogeni în ceea ce privește: aderența la mucoasă, folosirea nutrienților, ocuparea spațiului și restabilește flora normală bacteriană.

GRIPSTOP, picături sau spray, cu lactoferină şi glicirizină, cu efect protector pentru mucoasa nazală, foarte eficient şi pentru adulţii care poartă masca de protecție.

NARIVENT: cu glicirizină şi manitol, reduce edemul, congestia nazala si alte simptome semnificative în cazul rinitei alergice.

Toate produsele PLANTAMED le găsiţi în farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro