Protecție superioară și aspect deosebit, transpuse într-un singur accesoriu

 Iți dorești o protecție bună pentru telefonul tău pentru ca acesta să nu se deterioreze în urma zgârieturilor sau șocurilor? iPhone 13 este un smarphone costisitor, ce dispune de componente concepute din sticlă texturată, ceramică și de un design din oțel inoxidabil.  

  Nu ești hotărât pentru ce husă să optezi? Vrei protecție garantată, dar și un design aparte? Lerato.ro are soluția perfectă pentru tine, husa iPhone 13 Pro Max fiind combinația perfectă între calitate și aspect deosebit. Descoperă o gamă variată, de la culori și modele versatile, până la diferite tipuri de materiale din care sunt confecționate. 

Care sunt criteriile de care să ții cont când îți alegi husa pentru telefon 

 

  1. Compatibilitatea este caracteristica cea mai importantă. Smarphone-urile au dimensiuni și forme diferite, de aceea trebuie să achiziționezi doar husele care se potrivesc modelului tău de telefon.  
  2. Materialul folosit în confecționarea husei este un alt criteriu de bază. În funcție de preferințe, poți opta pentru o husă metalică, din piele, silicon, policarbonat, plastic, sticlă sau din fibră de carbon. 
  3. Nivelul de protecție al husei este primordial în cazul unor căzături, lovituri și zgârieturi. Pe lângă husele rezistente la șocuri, există și huse rezistente la apă, utilizate de către pasionații care iși doresc să realizeze  fotografii și filmări subacvatice. 
  4. Design-ul husei îl vei alege în funcție de personalitatea și preferințele tale, de la culori simple, sobre sau vibrante, până la modele versatile, cu diferite forme sau ilustrații. 
  5. Modelele de huse sunt variate, care oferă de la o protecție parțială, până la protecția integrală a telefonului. Acestea pot acoperi doar spatele, lateralele sau întregul telefon.  

Iată câteva tipuri de huse ideale pentru iPhone 13 Max Pro  

 

  • Husa stil carcasă – este printre cele mai utilizate, fiind preferată de majoritatea deținătorilor de smartphone-uri. Indiferent de  materialul din care este confecționată, aceasta protejează doar spatele telefonului împotriva șocurilor și zgârieturilor;
  • Husa stil flip cover / book – este modalitatea de a proteja întreg telefonul, astfel și ecranul va beneficia de o protecție sporită. Multe dintre aceste huse dețin modele care, pe partea frontală a cover-ului, au un spațiu transparent destinat pentru afișarea ceasului sau a notificărilor pentru a facilita utilizarea; 
  • Husa antișoc – este printre cele mai eficiente huse în ceea ce privește protecția telefonului, având colțuri întărite, părți antiderapante pentru a nu aluneca din mână sau din buzunar și suprafață antișoc; 
  • Bumper – nu foarte populare printre preferințele posesorilor de smartphone-uri, bumperele oferă un design modern, însă protejează doar marginile telefonului, de jur împrejur, nefiind acoperite ecranul si spatele telefonului; 
  • Husa stil săculeț – este preferata femeilor, îmbrăcând telefonul și protejându-l în totalitate. Așadar, acesta va fi ferit de atingerea cu alte obiecte din geantă, evitându-se astfe,l zgârieturile apărute din cea mai frecventă cauză, cheile.

  Alege calitatea înainte de orice alt aspect! Optează pentru o husă care să ofere protecție sporită telefonului tău și astfel, te vei bucura un timp îndelungat de el. Personalizează-ți iPhone-ul cu huse colorate și modele diversificate. 

Sursa foto: unsplash.com