Rochii mama fiica Anca Mazilu

Rochii mama fiica pentru momentele speciale din viața voastră? Ei bine, dacă ești mămică și îti place ca uneori tu și fiica ta să vă îmbrăcați la fel, articolul ăsta e la fix pentru tine.

E binecunoscut faptul că ținutele mamă fiică sunt de super efect, aduc o energie pozitivă și parcă o legatură și mai puternică între voi. Mergând la un eveniment amandouă purtând același model de haine sau măcar aceleași culori veți atrage cu siguranță toate privirile, veți avea o conexiune incredibila și vă veți simți mult mai apropiate, mai vesele și mai unite.

Și da, nu trebuie sa fie neaparat acel gen de eveniment fastuos precum o nuntă sau un botez. Puteți purta ținute la fel și în vacanțe, la o plimbare în parc, la o petrecere de copii sau la începutul școlii sau a gradiniței. Orice prilej pe care voi îl alegeți este un prilej bun pentru a vă distra împreună în ținute mamă fiică și pentru a vă bucura de asemănarea voastră. Importantă e starea de bine pe care v-o aduc aceste outfit-uri, făcându-vă să vă simtiți ca doua prietene sau chiar surori. Credeți-ma, magia se întamplă.

Colecția de haine mama fiica Anca Mazilu își propune să aducă multe zâmbete pe chipurile voastre, focusul fiind pe 3 mari direcții:

Modele care respectă specificul vârstei, chiar daca par la fel

Chiar dacă veți părea îmbrăcate identic, este important ca ținutele să fie adecvate vârstei fiecăreia dintre voi și să vă pună în valoare. Pentru fetițe propun în general rochițe ușor de îmbrăcat și de purtat, cu fermoare, care să le asigure lejeritatea mișcării, astfel încât să alerge în voie chiar dacă poartă haine elegante.

Pentru mămici pun accent pe articole care activează feminitatea și pun în valoare corpul indiferent de forma acestuia. Rochiile care accentuează talia, cele tip A sau cele oversize sunt printre cele mai potrivite pentru majoritatea dintre noi, însa încurajez si articole mai aparte precum corsete elegante, pantaloni cu bretele sau fuste lungi cu șliț, în diverse combinații.

Culori vii sau pastelate, imprimeuri care vă pun în valoare tinerețea și jovialitatea

Culorile vin cu energia lor și de multe ori ne influențează starea de spirit. Fiind vorba de ținute mamă fiică, propunerea mea este spre culori și imprimeuri vii, vesele, vibrante, care aduc o stare de bine, tinerețe și jovialitate. De asemenea, culorile pastelate sunt o alegere extrem de potrivită pentru multe ocazii, pentru că aduc blândețe, calm și rafinament.

Ținute șic, versatile, care să își păstreze farmecul în timp

Atât copiii căt și mămicile își doresc ținute moderne, care să fie șic, deosebite și să nu se demodeze sau strice dupa doar 2-3 purtări. Avantajul ținutelor mamă fiică pe care le propun este dat de modelele care îmbină stilul clasic cu cel elegant și cu elementele inedite, de materialele naturale care aduc rezistență și durabilitate hainelor pe termen lung și de versatilitate, oferită prin multiplele moduri de purtare și asortare a articolelor.

De exemplu, unele rochii se pot purta cu sau fără cordon, majoritatea produselor sunt gândite pentru a se potrivi în cadrul mai multor stiluri vestimentare și se pot accesoriza ușor cu încălțămintea, cu geanta sau cu bijuteriile avute de fiecare dintre noi.

Dacă ești în căutare de inspirație pentru ținute mamă fiică te aștept pe site-ul meu de haine dama pentru mai multe idei si informații.

Zi fashion!