Scoala Auto BUZZ din Bucuresti – la pret accesibil, cu plata in rate

Ai nevoie sa-ti obtii permisul de conducere intr-un timp cat mai scurt? La scoala auto BUZZ ai posibilitatea de a te inscrie in doar cateva secunde si sa demarezi toate formalitatile necesare astfel incat sa devii in timp util posesoriul unui permis auto.

Prin intermediul acestei scoli de soferi din Bucuresti vei gasi o echipa de instructori pregatita sa-ti ofere intregul sprijin de care ai nevoie pentru a absolvi cu succes aceasta scoala de specialitate, in cele mai bune conditii.

Te invitam sa descoperi raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre scoala de soferi, implicit despre scoala BUZZ.

Ce pret are scoala de soferi BUZZ?

Stim ca timpul inseamna bani. Iar pentru faptul ca poti opta pentru aceasta scoala de soferi cu incepere imediata, iti poti construi impresia in mod gresit ca vei avea de achitat un cost exagerat de mare ca sa poti apela la aceasta scoala auto. Lucrurile sunt mai flexibile decat te-ai asteptat deoarece, scoala BUZZ pune la dispozitie 3 pachete de studii cu diferente modice in ceea ce priveste costurile si respectiv, gasesti aici cel mai bun pret scoala de soferi de pe piata.

Poti alege varianta clasica, unde sa optezi pentru un pachet standard la care iti vei putea personaliza programul de studiu, sa ai acces la cele 30 ore de condus si la legislatia de ultima ora. Acest pachet are de altfel si cel mai mic cost, pe care poti alege sa-l platesti in mai multe rate, ca sa nu fii nevoit sa faci compromisuri financiare.

 

Totodata, accesand pagina online a scolii auto vei descoperi si variantele in care beneficiezi de toate cele necesare, respectiv de serviciile mentionate anterior la care se adauga consilierea si sprijinul in vederea intocmirii dosarului pentru scoala, cu toate actele necesare. Optiunea premium iti ofera posibilitatea de a-ti alege o masina de ultima generatie, fara ambreiaj, pe care s-o conduci inclusiv in momentul in care vei da examenul practic. Bineinteles, ambele pachete iti asigura masina ideala pentru condus in momentul probei practice, astfel incat intregul proces sa decurga intr-un mod natural, sa poti stapani masina si comenzile cu precizie, pentru a avea mai multe sanse ca sa iei permisul inca de la prima incercare.

 

Astfel, pretul scolii de soferi BUZZ este cuprins intre 1799 lei si 2200 lei, cost fix, in functie de tipul pachetului ales. Vezi pagina de inscriere scoala de soferi.

Scoala BUZZ vs. alte scoli de soferi

Daca esti in procesul de analiza a pietei ca sa fii sigur ca vei lua cea mai buna decizie in momentul in care vei alege sa te inscrii la o scoala de soferi, vei dori sa auzi si o mica comparatie cu privire la scoala de soferi BUZZ in raport cu alte scoli.

O diferenta majora ai putut s-o observi deja anterior, scoala de soferi oferindu-ti posibilitatea de a alege programul care ti se potriveste si de a-l menaja dupa bunul plac. In acest mod poti imbina utilul cu placutul si, de exemplu, sa participi la orele scolii de soferi dupa terminarea programului de lucru sau la orele la care ai aceasta disponibilitate. Scolile de soferi clasice nu-ti ofera acest beneficiu.

Totodata, in timp ce la scolile obisnuite ai suport doar pe durata scolii, la scoala BUZZ poti solicita oricand ajutor si beneficiezi de suport, de acces la notiunile necesare, in permanenta, chiar si in afara orelor de curs.

Iar daca vrei sa sustii scoala de soferi insa esti proaspat sosit in Romania si doresti de exemplu, sa faci cursurile in limba engleza, scoala BUZZ este printre putinele care iti ofera aceasta posibilitate.

 

Desigur, acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care ti le pune la dispozitie aceasta scoala de soferi din Bucuresti. Pentru informatii suplimentare nu ezita sa accesezi scoala.buzz 24/7.