Star Taxi a lansat serviciul Business Corporate dedicat Companiilor

Star Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România, a lansat serviciul business Corporate, pentru transportul angajaților.

Noul serviciu, Star Taxi Corporate, este pus acum la dispoziția tuturor companiilor, după o analiza minuțioasă a nevoilor existente pe piață, acordând atenție îmbunătățirilor aduse si adaptabilității in vederea eficientizării activităților implicate. Star Taxi Corporate se adresează companiilor care asigura angajaților transportul sigur, fiind acum disponibil la nivelul întregii țari.

Aplicația Star Taxi asigură accesul rapid la toți șoferii disponibili in aplicația Star Taxi, indiferent de dispeceratul la care aceștia sunt arondați, detaliile fiecăruia fiind disponibile încă de la început.

Utilizatorii au posibilitatea plății cursei direct in aplicația Star Taxi, fără să se mai folosească vouchere fizice sau bani cash. Modalitatea de plata este prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicația Star Taxi.

Accesul angajaților se face prin email sau telefon în aplicația Star Taxi, acestea fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces, asigurând astfel transportul angajaților, fără bătăi de cap, cu costuri transparente si fără tarife dinamice.

Prin platforma Star Taxi Corporate, un sistem de administrare complet, se asigură posibilitatea de stabilire a limitelor de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, făcându-se, astfel, facil controlul asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat.

Ne-am dorit să eficientizăm operațiunile implicate atât pentru angajat, dar si pentru angajator. Companiile au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și implicit costurile implicate. Eficientizarea managementului financiar este astfel una garantată.

Serviciul Star Taxi Corporate se adresează companiilor care oferă angajaților transport decontat. Star Taxi Corporate este necesar pentru afacerile unde programul de lucru este prelungit, pentru deplasările în interes de serviciu, pentru antreprenorii care își doresc eficientizarea timpului între întâlniri, optând pentru serviciul de taxi, decontul transportului fiind astfel implicat.

Platforma Star Taxi este dezvoltată de o companie 100% românească, fiind cea mai mare aplicație de e-hailing din Romănia care facilitează atât plata cash, cât și plata direct in aplicație. Star Taxi este disponibilă în peste 20 de orașe din România, înrolând până în prezent peste 25 de mii de șoferi de taxi la nivel național si peste 2 milioane de utilizatori, cu o experiență de peste 100 milioane de călătorii în decursul a peste 10 ani de activitate.