Stiluri si tendinte ale modei in 2020

In functie de ultimele aparitii pe podiumurile de moda, se contureaza imaginea a ceea ce se va purta intr-un anumit an. Marile case de moda sunt puncte de repere importante pentru productia de masa a hainelor si accesoriilor. Astfel, pe parcursul lui 2020 vom avea parte de o serie de trenduri mai vechi, reinterpretate intr-o maniera moderna si actuala.

Culorile revine la putere, fie ca este vorba de cele pastelate, pentru tinute feminine si romantice, fie ca sunt cele neon, puternic, care ies in evidenta si atrag toate privirile. Asimetriile sunt un alt trend care revine pe podiumurile de moda si care cu sigranta va fi printre preferatele multor femei in aceasta vara. Penele, paietele si pielea sunt materiale care desavarsesc tinutele speciale, de ocazie in care se pune accent pe originalitate.

Daca intentionezi sa-ti refaci de la zero garderoba conform ultimelor tendinte, poti astepta perioadele de Reduceri Haine, pentru achizitii inteligente si care sa merite.

Pasteluri si neon

Indragostitele de stilul romantic vor fi foarte bucuroase sa afle ca in aceasta primavara se vor purta foarte mult imprimeurile florale, pe fundal pastel, pe materiale fluide si usor de purtat. Vom regasi pastelul in orice articol vestimentare de la fuste midi la pantaloni si camasi. Verifica intotdeauna site-urile cu Reduceri Haine si fii atenta la cele mai bune achizitii ale momentului.

Pentru cele care adora culorile puternice, tendinta in 2020 este purtarea de haine in nuante de neon, de la cel mai aprins verde la cel mai intens fuchsia. O alegere mai potrivita pentru tinutele de ocazie, poate o rochie neon, la care nu vei avea nevoie de accesorii multe, pentru ca iese singura in evidenta.

Pene si paiete

In ceea ce priveste detaliile, penele sunt la moda in acest an, mai ales atunci cand ne uitam la rochiile sau tinutele pentru ocazii speciale. Acest detaliu este intalnit si in cazul multor rochii de mireasa, in care penese se regasesc fie in partea superioara, pe umeri sau pe corsaj, fie pe partea inferioara, pentru mai mult volum si fluiditate in miscari.

De asemenea, nu rata perioada de Reduceri Haine si cauta din timp o tinuta potrivita pentru Revelion sau sarbatori, o rochie sau o fusta cu paiete. Alege culori puternice, care sa-ti puna in evidenta culoarea ochilor sau a parului. Accesorizeaza simplu si alege pantofi intr-o nuanta de nude sau asemanatoare cu cea a materialului stralucitor.

Anii ’70 si ‘80

Vedem din ce in ce mai mult cum trendurile specifice anilor ’70 si ’80 revin in colectiile marilot deisgneri ai lumii. Stilistii recomanda croielile drepte pentru rochii mini, asemenea celor din anii ’70, in imprimeuri colorate, cu forme geometrice sau alte inspiratii abstracte. Culoarea vie si vibranta defineste anii ’80 cu alaturare de texturi si croieli inedite, pentru un stil jucaus si vesel. De asemenea, revin la moda sacourile cu umerii lati, in diferite culori, care poti fi adaptate usor tinutelor pentru locul de munca. Alege hainele care te inspira si iti dezvolta latura creativa. Cauta pe internet magazine online de haine vintage sau colectii mai vechi, unde deseori gasesti promotii si Reduceri Haine.

Volum si culoare

Inca de anul trecut am vazut cum gecile oversize devin din ce in ce mai cautate si apreciate de catre femeile care prefera un stil cat mai lejer si practic. Acelasi principiu se aplica si in cazul rochiilor maxi, largi, perfecte pentru zilele caniculare de vara sau pantalonii largi care iti permit o mai mare mobilitate in miscare.