Surprinde-o de 8 Martie cu un cadou inedit!

Luna Martie se apropie cu pași repezi și tot așa se apropie și “coșmarul” bărbaților. 8 Martie este sărbătoarea cu ocazia căreia femeia trebuie să fie celebrată, apreciată, răsfățată mai mult decât în decursul anului, astfel că domnii încep să se preocupe din timp de ce ar putea reprezenta cadoul perfect pentru ea.

Iată câteva idei pentru a sărbători femeia din viața ta:

  • Cumpără-i tortul ei preferat

Dacă nu vrei îți bați capul cu cadouri materiale care variază în funcție de gusturile ei și vrei să mergi la sigur, atunci un cadou dulce nu va da greș niciodată. Cu siguranță știi care sunt prăjiturile ei preferate, dacă îi place ciocolata sau vanilia, dacă ține dietă sau dacă, dimpotrivă, este o mare gurmandă și o împătimită a dulciurilor. Astfel, un cadou dulce poate fi forma perfectă de a-i arăta cât de importantă este pentru tine și mai ales cât de atent ești tu la preferințele ei. Totuși, trebuie să ai grijă de unde vei achiziționa tortul, deoarece acesta trebuie să fie unul extrem de gustos. Alege cu grijă o cofetărie premium, care să îți poată realiza tortul exact ca la carte.

  • Du-o la restaurantul ei preferat

Poate nu aveți timp să ieșiți în fiecare săptămână în oraș și știi că și-ar dori să meargă la noul restaurant inaugurat acum o lună. Sau știi că adoră localul în care ați avut primul date, așa că dacă vrei să o impresionezi, fă rezervare pentru o cină în 2. Va fi mai mult decât fericită să vă relaxați împreună, să degustați preparatele delicioase și să beți un pahar de vin într-o atmosferă selectă. Daca vrei sa organizezi o cina cu adevarat romantica, intra si citeste aici cum iti poti impresiona partenera cu o seara de neuitat!

  • Cumpără-i flori de sezon

Toate femeile așteaptă cu nerăbdare primavara tocmai pentru că atunci apar și florile de sezon, atât de parfumate, de frumoase și care îți aduc vestea că natura în sfârșit s-a trezit la viața. Și cum orice doamnă sau domnișoară adoră florile, un buchet de lalele, zambile sau ghiocei îi vor face această zi de sărbătoare mai frumoasă. La fel de plăpânde precum florile, femeile merită din plin să fie răsfățate cu flori, astfel că acest cadou va fi cu adevărat apreciat.

  • Cumpără bilete la un show dedicat femeilor

Dacă ești genul de bărbat mai non-conformist, ce ar fi să o duci la un show de streaptease masculin sau sa ieșiți într-un club/pub unde e petrecere tematică pentru 8 Martie? Dacă știi că iubita ta este un fan al distracției, atunci cu siguranță se va bucura.

  • Mergeți într-un city break pentru a avea parte de un weekend de vis

Dacă vă plac călătoriile, acesta este un moment perfect să plecați doar voi doi într-o mini vacanță. Fă-i cadou un city break într-o țară pe care vă doreați de mult să o vizitați. Cu siguranță există multe oferte în acest sens, astfel că vei reuși nu doar să o impresionezi, ci să și petreceți impreună un weekend minunat cu costuri reduse. Oferte găsești pe site-urile de specialitate.