Tabla magnetica, ideala la birou, dar si acasa

Tabla magnetica a devenit produsul cel mai intalnit si achizitionat din gama produselor de office, fiind utilizate cu mare succes atat la birou, in cadrul intalnirilor, cat si la scoala sau chiar acasa.

Ce criterii trebuie sa aiba in vedere un potential cumparator?

Cele mai importante doua criterii sunt legate de ergonomie si siguranta. Altfel spus, o tabla magnetica de calitate superioara este realizata din cele mai bune materiale, fapt ce ii confera durabilitate, dar si rezistenta impotriva zgarieturilor si denaturarii.

In cazul in care tabla magnetica este cumparata pentru copii acasa sau la scoala, este foarte important sa fie ales un model a carui rama sa aiba colturile rotunjite. Sistemul de prindere de perete – fie cu adeziv, fie cu dibluri – trebuie sa fixeze tabla cat mai stabil posibil, pentru a evita eventualele pericole.

La fel de importanta este functionalitatea acesteia. Pentru un plus de functionalitate, este recomandat sa aiba, in partea inferioara, un “raft” de mici dimensiuni, pentru depozitarea markerelor si a bureteilor de curatare. Un alt avantaj ar fi dat de posibilitatea de a atasa, cu ajutorul unui magnet, a notitelor, pozelor sau orice alt tip de afisaje.

Un alt avantaj pe care il poti obtine cumparand o tabla magnetica este ca poate fi personalizata in functie de nevoi. De regula, acestea se folosesc in sali de clasa sau amfiteatre, in cadrul unei conferinte sau prezentari sau pur si simplu acasa – pentru o modalitate organizata de a planui treburile de zi cu zi.

Pe piata poti gasi si modele de table magnetica combo, impartita in doua suprafete: una magnetica, destinata scrierii cu marker-ul, iar cea de-a doua din pluta – pentru atasarea de biletele, liste, poze.

Un ultim sfat pentru achizitie este alegerea unui model cu garantie cu valabilitate extinsa, deoarece prin expunerea si folosirea de catre un numar mare de oameni, rotilele se pot uza, sistemul de rotire se poate strica sau suprafata poate ajunge la un anumit nivel de deteriorare, astfel incat sa nu mai permita aderenta marker-ului.

In concluzie, tabla magnetica este de folos pentru fiecare dintre noi, fie ca vorbim de mediul de munca, fie acasa, pentru copii. Ele reprezinta alegerea ideala pentru prezentari captivante in timpul sedintelor, pentru planificari fara cusur, acasa, dar si pentru desenele creative ale copiilor.