Te confrunți cu dificultăți financiare? Iată varianta eficientă prin care poți obține un credit

Dificultățile financiare pot lua pe nepregătite pe toată lumea. Fie că este vorba de pierderea jobului, de o problemă de sănătate, de defecțiuni la autoturismul personal sau că se strică un electrocasnic important din locuință, se întâmpla ca banii să nu ajungă, iar în acel moment trebuie găsită o soluție rapidă.

Împrumutul prin amanetare – bani obținuți simplu și ușor

Una dintre cele mai accesibile modalități de a obține lichidități este o agenție de amanet. Aici, se poate obtine rapid și ușor un credit prin amanetare. 

Cum? Conform legii, un astfel de împrumut poate avea o durată de 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungit la finalul acestui termen. Împrumutul se bazează pe valoarea garanției colaterale și nu pe ratingul de credit, cum se întâmplă în cazul creditelor clasice, obținute de la instituțiile bancare.

În plus, nu este nevoie de un dosar cu acte și nici de timp prelungit în care respectivul dosar să fie analizat de o comisie specială. 

Spre exemplu, la casa de amanet TEZAUR, întreaga procedură este una cât se poate de rapidă și constă în evaluarea produselor din aur prezentate de către client drept garanții, înaintarea ofertei și semnarea contractului, urmând ca banii să fie înmânați în câteva minute. 

Astfel, doar cu actul de identitate și cu produsele pe care le vrea amanetate (bijuterii din aur, ceasuri, monede, etc.), beneficiarul intră în posesia banilor de care are nevoie.

Atunci când contractul ajunge la final, clientului nu-i rămâne decât să plătească suma aferentă și să-și recupereze bunurile din aur, ce sunt păstrate până atunci în condiții optime și în siguranță deplină. Ce este important însă, este că până atunci, el își va putea rezolva problemele financiare cu care se confrunta, fără să apeleze la ajutorul cunoscuților sau să aștepte zile întregi după un împrumut la bancă, asta în cazul în care s-ar fi calificat pentru un astfel de credit.

Beneficiile creditelor oferite de casele de amanet

Sunt mai multe motive pentru care merită să fie luată în considerare această soluție de creditare în momentele de cumpănă financiară, și anume:

  • rapiditatea cu care este oferit împrumutul – la casa de amanet TEZAUR evaluarea bunurilor și stabilirea unui preț se efectuează în mai puțin de 5 minute;
  • contractul poate fi prelungit oricând dorește clientul;
  • creditul poate fi rambursat oricând;
  • bunurile amanetate sunt păstrate în siguranță;
  • clienții beneficiază de consultanță gratuită pe toată perioada creditării;
  • creditele oferite de casele de amanet au de obicei rate ale dobânzilor destul de scăzute, în comparație cu IFN-urile de pe piață. Un motiv pentru care dobânzile sunt mici este acela că împrumutul este garantat, iar riscurile sunt mai reduse;
  • se pot împrumuta sume mari – după cum se știe, în cazul unui amanet, valoarea garanției reflectă valoarea împrumutului, astfel că se pot obține credite substanțiale, dacă produsele amanetate prezintă o astfel de valoare;
  • împrumuturile sunt sigure, reglementate prin lege, iar condițiile stabilite prin contract respectă legislația în vigoare;

 

În concluzie, creditul rapid obținut de la amanet este o modalitate simplă de a face rost de bani în momentul în care apar situații neprevăzute sau neplăcute. Aceste împrumuturi sunt sigure, și se acordă foarte ușor, pe baza unei garanții din aur.