Top 5 cele mai tari idei de cadouri pentru copilul tău

Alegerea unui cadou pentru copii poate fi un lucru dificil. De multe ori nu avem inspirație ce să cumpărăm sau pur și simplu nu știm ce l-ar face fericit pe cel mic. Experții în domeniul jucăriilor ne spun că sunt anumite jucării care nu se demodează, care vor reprezenta mereu o atracție pentru cei mici, cum ar fi:

  1. Păpușile pentru fetițe, dar nu numai. Un bebe de jucărie poate fi un cadou excelent chiar și pentru un băiețel. Copiii pot face jocuri de rol cu păpușile, își dezvoltă astfel imaginația, abilitățile de socializare sau pot forma deprinderi valoroase, cum ar fi statul pe oliță.
  2. Mașinuțele sunt întotdeauna o idee bună de cadou, în special pentru băieți, dar sunt și multe fetițe care adoră să se joace cu mașinuțe. Acestea pot fi simple, cu telecomandă sau se pot construi din piese LEGO.
  3. Trotinete, triciclete, biciclete. Sunt un cadou mai valoros, ce poate fi oferit la o zi de naștere, sau chiar de Crăciun. Copiii se vor bucura să petreacă timp în aer liber folosind unul din aceste vehicule cu roți.
  4. Jocuri educative, creative sau de societate. Jocurile de orice fel reprezintă un cadou ce poate fi făcut oricând unui copil, în funcție de vârsta lui. Jocuri precum cele de cărți, Remi, Sah, Table, Nu te supăra frate etc., nu se vor demoda niciodată.
  5. Bucătării sau ateliere de lucru pentru băieți. Copiii vor fi bucuroși să aibă un colțișor al lor, în care să se joace cu propria bucătărie sau să meșterească la atelierul de lucru, cu diferite unelte.

Pe lângă cadourile clasice, vă vom oferi o listă de cadouri mai deosebite, la modă și care pot impresiona orice copil:

  1. Lego. Jocul construcție cu piese de LEGO este un cadou valoros, iar mereu vor apărea colecții noi, care sunt la mare căutare printre cei mici.
  2. Instrumentele muzicale ajută copiii să-și descopere talentele muzicale încă de mici. O tobă, un pian sau o orgă, o vioară micuță sau alte instrumente, pot atrage copiii spre domeniul muzical de la o vârstă fragedă.
  3. Saniuțele pot fi un cadou foarte frumos pentru perioada de iarnă. Dacă cel mic nu are o sanie, Crăciunul poate fi momentul ideal în care să primească una.
  4. Binocluri sau telescoape sunt un cadou mai pretențios, pentru copiii care sunt fermecați de mediul înconjurător, de spațiu și planete sau stele.
  5. ATV-uri, karturi sau tractoare. Vehiculele cu pedale sau cu acumulator reprezintă cadoul ideal pentru copii, încă de la vârsta de 2 ani. Astfel ei pot sa petreacă timp în aer liber sau la parc, să iasă la plimbare cu alți copii și să se distreze copios.

Deoarece urmează perioada sărbătorilor de iarnă, aceste idei pot fi o bună sursă de inspirație în ceea ce privește cadourile de Crăciun sau Moș Nicolae. Reclamele TV din această perioadă ne arată de asemenea ce jucării, jocuri și păpuși pentru copilul tău sunt la modă anul acesta. Așadar să fim cu toții spiridușii Moșului, să îl ajutăm să umple sacul cu cele mai frumoase cadouri și să încercăm să facem cât mai mulți copii fericiți. Sărbătorile de iarnă sunt magice!