TOP 5 situații în care tableta oferă performanțe mai ridicate decât un smartphone

Tabletele oferă într-un singur dispozitiv beneficiile și caracteristice pe care ți le pun la dispoziție atât laptopul cât și un smartphone, astfel încât tu să te bucuri de experiențe cât mai reușite. Cu ajutorul tabletei poți desfășura activități variate, acest lucru într-un mod confortabil, accesibil, bucurându-se de funcții inovative și performanțe ridicate. De aceea, de multe ori ai putea să optezi pentru a-ți utiliza tableta în detrimentul smartphone-ului. Însă când mai exact?

Iată așadar în care dintre situații tableta oferă performanțe și avantaje mai numeroase spre deosebire de un smartphone

 

 

  • Tableta oferă o durată de viață mai lungă a bateriei decât un smartphone

 

Tabletele oferă performanțe cu adevărat ridicate când vine vorba de durata de viață a bateriei, eclipsând chiar și laptopurile la acest capitol. Prin urmare dacă intenționezi să-ți ocup timpul cu câteva clipuri de divertisment sau jocuri, ai putea să optezi pentru o tabletă în detrimentul smartphone-ului pentru a te bucura de întreaga experiență până la capăt, fără întreruperi neplăcute. 

 

  • Tableta oferă experiențe mai plăcute de lecturare

 

Unul dintre principalele avantaje pe care le oferă tableta, este acela de a citi cărți electronice, articole cu drepturi depline într-un mod confortabil și relaxat. Chiar dacă există o varietate de aplicații disponibile și pe smartphone-uri, s-ar putea dimensiunea ecranului & durata bateriei pe care le oferă o tabletă să te convingă să-ți începi următoarea carte pe acest tip de dispozitiv. 

 

  • Pe tabletă îți poți desfășura activitățile legate de job

 

Pe telefon poate fi destul de dificil să vizualizezi și să editezi foi de calcul, prezentări sau alte documente importante. Pe de altă parte, tabletele sunt foarte intuitive, ușor și plăcut de folosit fapt care te va ajuta să fii productiv și mult mai eficient. În această situație, o tabletă ar putea fi o variantă mai bună chiar și în detrimentul laptopului, având în vedere că poți realiza scheme, liste, desene cu stiloul digital într-o manieră creativă, interesantă și mai confortabilă.

 

  • Dimensiunea ecranului unei tablete este un plus

 

Atunci când vine vorba de jocuri, filme, videoclipuri s-ar putea să-ți dorești un ecran mai mare decât cel al unui telefon. Multe dintre tablete ating afișaje aproximativ la fel de mari precum cele ale unor laptopuri mai mici, fapt care îți va oferi confortul necesar atunci când vrei să te bucuri de vizuale într-un format extins. 

 

  • Tabletele oferă acces la o mulțime de aplicații

 

Tabletele oferă acces la anumite aplicații care nu sunt disponibile pe smartphone-uri. Prin intermediul tabletelor, poți citi recenzii, să răsfoiești știri, să compui muzică, având la dispoziție conținut nelimitat. Astfel că, atunci când vine vorba de divertisment, s-ar putea ca o tabletă să ofere opțiuni mai variate. În cazul în care consideri că o tabletă este necesară pe lângă smartphone-ul tău, atunci poți alege una dintre cele disponibile pe Altex.ro. Aici vei găsi o varietate de modele, cu funcții inovative pentru a te bucura din plin de experiențele pe care ți le oferă. 

În concluzie, tableta oferă anumite avantaje în detrimentul unui smartphone, în ceea ce privește durata de viață a bateriei, dimensiunea ecranului și productivitatea legată de job. În cazul în care ești pasionat de filme, jocuri, cărți s-ar putea ca o tabletă să fie o opțiune mi la îndemână, care îți asigură și un anumit nivel de confort. 

 

Sursa foto: unsplash.com

CategoriiFără categorie