TruMed: gama larga de servicii medicale la domiciliu

Daca alegi servicii medicale la domiciliu pentru tine sau o persoana bolnava, te asiguri ca aceasta va beneficia de o vindecare mai usoara. Dat fiind faptul ca nu trebuie sa se mai deplaseze pana la clinica sau spital, bolnavul nu mai este expus la stres.

Astfel, tratamentul este mult mai eficient. Totusi, pentru a avea mai bune rezultate, trebuie sa alegi cele mai bune astfel de servicii. TruMed.ro ofera servicii  medicale  si de analize la domiciliu. Fiecare plan de tratament TruMed este perfect adaptat nevoilor pacientilor.

De ce sa alegi servicii medicale la domiciliu TruMed?

TruMed este alegerea cea mai potrivita si eficienta  atunci cand tu sau o persoana draga are nevoie de ajutor. Avantajele pachetului de servicii medicale la domiciliu TruMed sunt numeroase. Dintre acestea, mentionam:

  • plan corect de tratament;
  • mai multa siguranta si confort pentru pacient;
  • tratament realizat acasa sub supravegherea medicului curant;
  • asistenta medicala realizata de personal cu experienta;
  • informatii si asistenta pentru familia pacientului;
  • analize recoltate, de asemenea, la domiciliu, pentru mai mult confort.

Pacientul TruMed beneficiaza de asistenta medicala calificata acasa. Personalul medical TruMed are atat pregatirea profesionala necesara prestarii unor servicii medicale la domiciliu de calitate, cat si abilitati interpersonale precum rabdare, calm si intelegere. Aceste din urma calitati sunt vitale pentru tratarea bolnavilor, indeosebi a celor care sufera de afectiuni severe.

Servicii medicale la domiciliu ce asigura confortul

Scopul principal al companiei TruMed este oferirea unor servicii medicale la domiciliu personalizate in functie de nevoile pacientilor. Fiecare bolnav are nevoie de o ingrijire medicala diferita. De aceea, TruMed trateaza fiecare pacient in mod unic. Isi personalizeaza serviciile astfel incat sa asigure atat o vindecare mai rapida, cat si siguranta, confort si incredere intr-un viitor mai bun.

In gama de servicii medicale la domiciliu gasesti:

  • analize medicale, atat uzuale, cum sunt Hemoleucograma completa sau Sumarul de urina, cat si specifice;
  • servicii precum scoaterea firelor postoperatorii, clisma, sonda urinara, perfuzii, injectii, aspiratie endotraheala;
  • tratamentul medical al escarei si tratamentul medical al plagilor;
  • servicii de masurare a parametrilor (tensiune arteriala, puls) si de monitorizare a pacientului. ( trebuie scoasa complet aceasta fraza)

Fiecare pacient va primi acasa intregul tratament, de care are nevoie, la indrumarea  medicului curant. Va beneficia de cea mai buna asistenta medicala, de atentia unor profesionisti si de analize medicale  realizate in scurt timp, in conditii de maxima siguranta. Asistentul/ asistenta medicala responsabil/a se va asigura constant ca starea de sanatate a bolnavului este buna (va masura parametri precum tensiune arteriala, puls, glicemie etc.). De asemenea, va oferi familiei pacientului toate informatiile despre starea  de sanatate, proceduri si costuri.