Tuburi termocontractabile DSG Splicemelt disponibile în România prin Bramitech

Acel moment când ești la o intervenție în miezul iernii, sub un camion rămas în pană, și nu ai materiale să faci reparația rapid dar în același timp și sigură este neprețuit! Pentru că de la o intervenție care trebuia să fie scurtă, pentru o depanare rapidă, s-a ajuns la câteva ore de stat în frig și viscol. Și nu cunoaștem pe nimeni căruia sa-i facă plăcere să stea în frig să facă reparații.

De aceea este bine să te aprovizionezi cu tuburi termocontractabile DSG Splicemelt și să le ai tot timpul în trusă pentru a fi sigur că nu-ți vor lipsi la următoarea intervenție. Pentru că banda izolatoare nu este recomandată pentru utilizare în medii umede sau unde apa ajunge foarte repede.

DSG Splicemelt este un tip de tub termocontractabil cu adeziv, transparent, care este folosit și pe liniile de asamblare ale autoturismelor sau ale autoutilitarelor (de tonaj mic sau mare). Și pentru că firmele producătoare de autovehicule au avut încredere în acest produs și îl folosesc, credem că poți să fii și tu sigur că este un produs de calitate.

DSG Splicemelt se diferențiază de restul tuburilor contractabile prin cantitatea mare de adeziv (gel) care se topește atunci când tubul este încălzit și care se lipește de cablu pentru a izola conexiunea împotriva apei, a prafului și a altor contaminanți gen benzină, motorină.

Tubul termocontractabil DSG Splicemelt are rație de contracție 4 la 1 adică acoperă o gamă largă de dimensiuni ale cablului și nu trebuie să ai foarte multe tuburi în trusă. Vei ști că doar cu 4 tipuri (DSG1, DSG2, DSG3, DSG4) acoperi diametre ale cablurilor de la 1,4 mm la 18 mm.

Produsul aderă foarte bine la o gamă largă de materiale izolatoare (PVC, XLPE, PP-EPDM) și asigură o protecție imbatabilă a conexiunilor. Având peretele mai gros asigură și o protecție foarte bună la abraziune.

Intervalul de temperatura de utilizare este de la -40˚C la 125˚C.

Produsele sunt în stoc în cantități suficiente și în diferite configurații (pretăiat sau la metru).

DSG1 (diametru inițial de 6 mm și diametru final după contracție de 1,4 mm) este disponibil la metru sau pretăiat la bucăți de 5 cm, ambalat la seturi de 100 de bucăți.

DSG2 (diametru inițial de 8 mm și diametru final după încălzire de 1,6 mm) este disponibil în bucăți pretăiate la 5 cm, ambalat la seturi de 100 bucăți.

DSG3 (diametru inițial de 12 mm și diametru final după strângere de 2,5 mm) este disponibil la metru liniar.

DSG4 (diametru inițial de 18 mm și diametru final după contracție de 4,5 mm) este disponibil la metru liniar.

DSG Splicemelt se poate achiziționa de la distribuitorul autorizat în România pentru produse DSG-Canusa – BRAMITECH SRL.

Îi puteți contacta telefonic 0744.243334, pe email: contact@bramitech.ro. Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.bramitech.ro