Un start-up românesc învinge gigantul conferințelor video în ziua lansării

 

Sessions, produsul lansat de startup-ul românesc FlowOS, a fost votat ,,Product of the Day”, depășind cu un număr aproape dublu de voturi unul din cei mai mari jucători de videoconferințe din lume, care au lansat un produs concurent în aceeași zi. Sessions, în cele din urmă a câștigat și premiul de ,,Product of the Week”. 

 

Cu peste 3.500 de utilizatori la nivel global, număr aflat în continuă creștere, Sessions rescrie felul în care se desfășoară întâlnirile hibride. Platforma cumulează pentru prima oară într-un singur ecosistem, toate procesele unei întâlniri: de la planificare, structurare, desfășurare și follow-up.

Spre exemplu, în timpul unei conferințe video live prin Sessions, utilizatorii pot accesa documente Google, pot colabora instantaneu prin Miro sau pot accesa My Notes (notițe luate în timpul unei sesiuni și trimise automat prin e-mail), fără a fi nevoie să lucreze cu mai multe aplicații în același timp. Vă invităm să vizionați un scurt video demo Sessions: https://youtu.be/Cl2GLskahGM 

Feedback-ul extrem de pozitiv din partea comunității de utilizatori ai Sessions este, de asemenea, o dovadă clară a viabilității soluției revoluționare propuse. Spre exemplu, designeri UI / UX laudă ușurința de configurare și desfășurare a unui webinar, în timp ce manageri de produse digitale subliniază cum agenda live ajută la evitarea pierderii inutile de timp, crescând eficiența la nivel de companie în doar câteva zile de la implementare.

 

Radu Negulescu, fondator și CEO al FlowOS, declară: ,,Geneza Sessions a început cu o ședință de board pe care a trebuit să o organizez online în martie anul trecut. Avem aplicații pentru videoconferințe, calendare, documente în cloud, whiteboards și așa mai departe, dar nu avem un singur instrument care să integreze coerent aceste funcționalități în scopul lor final: întâlnirea în sine.

Astăzi, cu ajutorul utilizatorilor noștri beta, am perfecționat produsul pentru a deveni o soluție completă de instrumente pentru a deservi orice fel de interacțiuni online. Toți profesioniștii își pot planifica și concepe sesiunile în jurul unei agende clare cu instrumente și resurse dedicate pentru fiecare moment al întâlnirilor. In acest fel, utilizatorul Sessions recâștigă controlul asupra ședințelor. Fără întreruperi, fluxuri neproductive sau documente lipsă și, cel mai important, fără să mai piardă mult timp și energie.

Victoria Sessions pe platforma Product Hunt, este o confirmare la nivel global a produsului nostru, voturile fiind primite de la profesioniști din diverse domenii de activitate. În același timp, am demonstrat că în România se pot dezvolta produse mass-market relevante nu doar pe plan local, cât și pentru utilizatori din țări precum Statele Unite, Australia sau Africa de Sud.”

Sessions este acum disponibil – în mod gratuit accesând site-ul oficial: https://sessions.us/

 

Despre Sessions

Sessions este un produs tehnologic nou, lansat în 2021 de FlowOS, startup-ul românesc care își propune să construiască primul ecosistem de cooperare din lume. Acest ecosistem este bazat pe un model conceptual propriu, cu scalabilitate nesfârșită într-un mediu digital 100% personalizabil. FlowOS a fost fondat în 2020 de Radu Negulescu și Radu Tintescu și este susținut de Trencadis, o companie de tehnologie Deloitte Fast 50 fondată în România.