Valprest Parchet pe calea către consolidarea poziției de lider pe piața de parchet stratificat premium

După primele cinci luni ale anului curent, compania Valprest Parchet se poate considera, cu o relativă siguranță, liderul de necontestat al pieței românești de parchet stratificat premium. Atingerea acestui nivel vine exact în anul aniversării a 10 ani de existență a companiei și de activitate neîntreruptă în comercializarea de produse superioare din punct de vedere calitativ din domeniul materialelor de construcții pe bază de materie lemnoasă. 

Cei care caută excelența în domeniul parchetului stratificat și a produselor de amenajare a locuințelor sau a altor spații au azi un partener de încredere în Valprest Parchet

Compania poate oferi pachete complete de produse și de servicii în domeniul amenajărilor interioare împreună cu o garanție de nu mai puțin de 5 ani alături de un montaj de nivel profesionist realizat de tehnicieni cu o experiență îndelungată în toate scenariile de lucru, de la dușumelele din lemn masiv și până la poziționarea parchetului peste sistemele de încălzire prin pardoseală. 

Calitatea și avantajele parchetului triplustratificat sau a celui dublu stratificat, precum și a sortimentelor de pardoseli realizate din lemn masiv în fața variantelor obișnuite de parchet laminat sunt de necontestat. Lemnul masiv – care intră în componența acestor produse și în gama diversificată de uși de interior sau de exterior ori scări interioare oferite de firmă la prețuri competitive – este expresia durabilității și a eleganței rafinate și a unei valori păstrate și neatinse de trecerea timpului. 

Valprest Parchet îți pune la dispoziție produsele de care ai nevoie pentru amenajarea interioară a căminului tău oriunde în țară prin livrarea din stoc din cele două depozite principale ale companiei din Sibiu și din București. De asemenea, poți vedea cele mai atractive produse pe bază de lemn în cele trei showroom-uri deschise la București, Timișoara și Cluj-Napoca și, în curând, și în alte orașe din țară. 

Parchetul premium, fie că este vorba de cel din lemn masiv, cu note de inspirație tradițională, rustică, fie că este vorba de cel stratificat care poate încorpora un design modern realizat prin mijloace tehnologice de ultimă oră, conferă interioarelor acel sentiment primitor care te face să te simți „ca acasă” cu toată puterea expresiei. De asemenea, pardoselile de exterior de tip „deck”, dar și placarea scărilor din beton cu parchet stratificat sau cu panouri din lemn masiv aduc locuinței un plus de valoare și un grad estetic înalt, care îi sporesc valoarea și confortul. Scările interioare din lemn masiv sunt o completare evidentă pentru o locuință a căror proprietari apreciază notele rafinate și sentimentul plăcut pe care doar lemnul natural le poate oferi simțurilor. 

Cu o ambiție de a depăși în anul 2022 cifra de afaceri de 2 milioane de euro, Valprest Parchet rămâne ferm angajată misiunii de a deveni principalul tău furnizor de parchet și accesorii și de a te „împrieteni” cu natura prin pachetele de produse de amenajări interioare realizate din lemn, durabile și de calitate premium, la prețuri dintre cele mai competitive.     

Sursa foto: Pixabay.com