5 produse Thesera recomandate tenului cu probleme

Îngrijirea tenului cu probleme poate fi o continuă provocare pentru tine. Alegerea produselor adecvate și utilizarea corectă a acestora nu este întotdeauna ușoară, dată fiind varietatea de produse disponibile pe piață. Pentru a-ți veni în ajutor, îți propunem 5 dintre cele mai bune produse, concepute special pentru îngrijirea tenului cu probleme. 

Epidermis Balance Foam 

În gama de produse de la Thesera recomandate tenului cu probleme se află spuma de curățare Epidermis Balance Foam. Aceasta este o spumă hipoalergenică cu bule, recomandată atât pentru pielea normală, cât și pentru cea sensibilă și predispusă la apariția acneei. În compoziția ei se află ingrediente naturale, care îndepărtează celulele moarte și normalizează secreția de sebum, fără să irite pielea. 

Astfel, spuma Thesera conține 10% acid glicolic, recunoscut pentru efectele lui de exfoliere a pielii și de deblocare a porilor. Alte ingrediente din compoziția produsului sunt extractele de goji, afine, Acai berry și merișoare. Aceste ingrediente conferă spumei de curățare proprietăți astringente, antioxidante, regenerante și anti-aging. 

Prin urmare, se recomandă folosirea ei pentru a reda luminozitatea pielii, a îndepărta impuritățile și celulele moarte și a normaliza secreția de sebum. În funcție de tipul tenului tău, produsul se poate utiliza o dată sau de două ori pe săptămână. 

Perfect Double Pearl Pack Cleanser 

Persoanele cu tenul afectat de semne post-acneice, pete pigmentare, riduri sau pori dilatați pot începe rutina de îngrijire a tenului cu produsul Perfect Double Pearl Pack Cleanser. Acesta se remarcă prin conținutul de 20 de aminoacizi, minerale și 3 ingrediente de albire, prin care curăță în profunzime pielea de impurități, celule moarte și sebum, în timp ce îi redă luminozitatea. 

Pudra de perle din compoziția produsului împiedică îmbătrânirea pielii și favorizează regenerarea acesteia, contribuind la reducerea liniilor fine și a ridurilor. Extractul de dud protejează pielea împotriva factorilor externi și reduce semnele îmbătrânirii, în timp ce vitamina C conferă protecție împotriva radicalilor liberi. 

Niacinamidele atribuie acestui cleanser proprietăți de calmare a pielii și de reducere a semnelor pigmentare sau a celor post-acneice. Totodată, hidroquinona beta D acționează direct asupra producției de melanină și reduce hiperpigmentarea. Având o formulă complexă, cleanserul Thesera este potrivit pentru îngrijirea tenului cu probleme. 

Mela Cell Climax Ampoule 

Semnele pigmentare și cele post-acneice sunt dificil de estompat, însă prin utilizarea cu regularitate a produselor adecvate, acest lucru este posibil. Un produs eficient împotriva acestora, cu o formulă specială este serul Mela Cell Climax Ampoule. În compoziția lui se regăsesc ingrediente eficiente în îngrijirea tenului cu probleme, precum glutationul, vitamina C, vitamina E, coenzima Q10, acidul tranexamic, niacinamidele, acidul alfa-lipoic și arbutina. 

Datorită compoziției lui, serul este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten cu pete pigmentare, dar și pentru pielea lipsită de luminozitate și strălucire. El reduce petele pigmentare și împiedică apariția de noi pete, cât și a alunițelor și a pistruilor. De asemenea, serumul îmbunătățește nuanța pielii, redă luminozitatea acestuia și reduce liniile fine și semnele de îmbătrânire. 

Acidul tranexamic din compoziția produsului este unul dintre cele mai eficiente ingrediente în reducerea petelor pigmentare, datorită faptului că se adresează direct melasmei. 

Mela Touch On Ampoule 

Un alt ser care poate fi utilizat de către persoanele cu probleme ale tenului este Mela Touch On Ampoule. Acesta conține gluconolactonă și acid lactobionic, ingrediente eficiente în îndepărtarea celulelor moarte, hidratarea pielii, reducerea aspectului porilor și îmbunătățirea elasticității. 

Serul acesta conține, de asemenea, acid tranexamic, vitamina E, pantenol, coenzima Q10, niacinamide și Vitamina C. Datorită tehnologiei de încapsulare dublă TDN, substanțele active din serum pătrund adânc în straturile pielii și ameliorează problemele acesteia. 

Prin utilizarea serumului este posibilă reducerea imperfecțiunilor pielii, precum coșuri, pete pigmentare și semne post-acneice. De asemenea, el protejează pielea împotriva factorilor externi și o hidratează în profunzime, conferindu-i un aspect neted și catifelat. 

Melatoc Cream

Atunci când te confrunți cu pete pigmentare și riduri, poate fi mai dificil să alegi o cremă de față potrivită. Din fericire, există Melatoc Cream de la Thesera, care este concepută special atât pentru a preveni și a estompa ridurile, cât și petele pigmentare. Aceasta poate fi utilizată pentru a stimula producția de colagen, a uniformiza nuanța tenului, a preveni formarea de noi riduri și a diminua aspectul porilor dilatați. 

În compoziția cremei se află ingredientul patentat de albire Beau Correct, care ajută la calmarea iritațiilor produse de razele soarelui și la reducerea hiperpigmentării și a porilor. Niacinamidele pe care le conține se adresează atât semnelor post-acneice și hiperpigmentării, cât și regenerării pielii, în timp ce resveratrolul dispune de excelente proprietăți anti-aging. 

Această cremă Thesera mai conține ceramide, care mențin pielea hidratată, pantenol care regenerează pielea și îmbunătățește procesul de vindecare al leziunilor cutanate și vitamina C, recunoscută pentru eficiența ei în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi. Având un conținut ridicat de substanțe active, Melatoc Cream reprezintă o alegere excelentă pentru îngrijirea tenului îmbătrânit, cu pete pigmentare. 

Toate aceste 5 produse Thesera sunt potrivite pentru a răspunde nevoilor tenului cu probleme, afectat de hiperpigmentare, riduri, pori dilatați sau un exces al secreției de sebum.