Apa de calitate de la H2On, printre cumparaturile esentiale de pe Glovo, vara aceasta!

Momentan, vara 2022 este una destul de blanda, insa prognoza meteo anunta ca temperaturile o sa creasca pana la niveluri caniculare, in special in luna august. In aceste conditii, nu trebuie sa neglijam importanta unei hidratari corespunzatoare, cu minimum 2 litri de apa pe zi, indiferent ca facem parte din populatia activa din punct de vedere profesional sau din categorii de persoane mai sensibile, precum seniorii, femeile insarcinate etc. Din fericire, exista o veste buna: compania H2On, care livreaza apa acasa si la birou, in toata tara, este prima din segmentul de 19litri ale carei produse sunt disponibile pe aplicatia Glovo.

H2On comercializeaza o apa 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura. De curand, compania a fost premiata de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), cu Superior Taste Award, pentru calitatea apei sale. Este a patra distinctie consecutiva obtinuta de brand-ul detinut de Nathaniel Geana, dupa cele din 2019, 2020 si 2021, noutatea fiind ca premiul din acest an a fost insotit de mentiunea „trei stele” (punctaj maxim). Juriul a fost format din peste 200 de somelieri si chefi din restaurante cu stele Michelin din Franta, Belgia, Olanda, Spania, Italia, Portugalia si Ungaria.

Acestia au remarcat „gustul dulce si racoritor, textura fina, aroma delicata si relativ neutra, notele subtile de mineralitate, dar si transparenta extraordinara” a apei romanesti, pe care au descris-o drept „un produs care potoleste setea si este extrem de usor de digerat”. Astfel, intr-o tara in care apa de la robinet nu este potabila in toate regiunile, neputand fi descrisa drept imbietoare din punct de vedere vizual, olfactiv, dar nici al gustului, acum ai sansa de a consuma un produs de calitate, care tocmai a devenit si mai accesibil, odata cu listarea pe una dintre cele mai populare aplicatii de livrare din Romania – Glovo.

Iata ce include oferta H2On de pe Glovo:

– bidoane de 19litri (H2On – 27 de lei, Aquavia – 50 de lei);

– accesorii pentru apa (suport de pahare pentru dozator – 56 de lei, pahare de carton 100 bucati – 18 lei, pompe pentru bidonul cu apa – intre 45 si 80 de lei);

– dozatoare de apa (preturi intre 470 si 790 de lei, care includ si 2-3 bidoane cu apa de 19litri);

– abonamente dozator (dozator in custodie, 2 bidoane cu apa 19litri, set 50 de pahare de carton, igienizare gratuita periodica – totul la 137 de lei pe luna);

– cafea boabe (de la LavAzza, preturi intre 40 si 86 de lei);

– ceai (de la Julius Meinl, diverse arome, 23 de lei).

Livrarea produselor enumerate mai sus se face direct de catre H2On, gratuit. De altfel, compania nu percepe niciun fel de taxe, nici obligativitatea unui contract sau a unei comenzi minime. „Cu alte cuvinte, platesti numai ceea ce comanzi. Am conceput un sistem unic, deosebit de eficient, care ne permite sa livram apa oamenilor atunci cand le e sete”, explica antreprenorul Nathaniel Geana.