De ce sa apelezi la o firma de servicii funerare in momentele cele mai triste din viata

Pana nu demult, rudele persoanelor decedate erau nevoite sa se descurce singure si sa faca fata tuturor provocarilor pe care le aduce moartea unei persoane dragi.

Nu numai durerea sufleteasca si fizica asociata pierderii unei persoane dragi ii macina pe acesti indivizi, ci si sarcinile pe care erau nevoiti sa le faca. Pentru a pune la punct toate detaliile inmormantarii, este nevoie de acte, sa se stabileasca acest lucru cu preotul, sa se aduca personal specializat in imbalsamare, sa se pregateasca decedatul pentru a fi condus pe ultimul drum inclusiv prin cumpararea hainelor, cosciugului, sa puna la punct toate detaliile pomenirilor.

A apela la o firma de servicii funerare in Bucuresti reprezinta cea mai buna alegere din toate punctele de vedere pentru rudele defunctului. Oferta si pachetul de servicii complete funerare se incadreaza de cele mai multe ori in ajutorul primit de la stat in astfel de situatii.

Principalele motive pentru a apela la o firma de servicii funarare

Desi acesta nu este cel mai placut si nici cel usor abordabil subiect din lume, este necesar pentru ca moartea nu iarta pe nimeni, nu tine cont de varsta, sex sau statut social. Din pacate, atunci cand un asemenea eveniment are loc in familie, oamenii implicati nu stiu in ce parte sa o ia.

Ca si cum nu ar fi suficienta durerea pierderii cuiva drag, mai exista si nevoia ca cineva sa se ocupe de tot ceea ce presupune o inmormantare, iar de la constatarea decesului si pana la asezarea sicriului in groapa este un drum foarte lung.

Rudele delegate sa se ocupe de tot ceea ce este necesar trebuie sa caute loc de veci, sa fuga dupa un medic sa constate decesul, sa caute un sicriu ieftin, sa cumpere prosoape, lumanari, colaci, sa ia certificatul de deces, sa se imprumute cu bani de inmormantare daca este caul, sa caute transport funerar, sa afle de unde obtin autorizatiile necesare pentru capela, inhumare si transfer, sa caute o persoana specializata in imbalsamare, sa caute aranjamente florale mai ieftine si sa alerge efectiv dupa ajutorul de inmormantare.

Pentru una sau doua persoane, toate aceste actiuni sunt foarte solicitante, si de multe ori se poate intarzia din diferite motive inmormantarea. In schimb, daca se apeleaza la o firma specializata in servicii funerare, cum este cazul Rainbow Funerare, rudele decedatului vor avea placuta surpriza de a se incadra in ajutorul de inmormantare cu pachetele de servicii si produse oferite, dar si de a beneficia de un medic pentru constatarea decesului, imbalsamare, toaletare, de transportul decedatului si asezarea in sicriu – concret, de tot ceea ce este necesar in astfel de cazuri.

Rudele pot sta linistite si in ceea ce priveste obtinerea certificatului de deces, cumpararea lumanarilor si prosoapelor, batistelor, chiar si in privinta colivei.

In concluzie, o firma de servicii funerare se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare si pentru ca decedatul sa fie condus pe ultimul drum in cele mai bune conditii, in functie de posibilitatile financiare ale rudelor.