Haine de marcă pentru o durată de viață mai lungă

Stilul minimalist prinde tot mai mult teren fie că vorbim despre amenajarea casei sau îmbrăcăminte. Mai puține obiecte sau haine înseamnă a le folosi pe cele pe care le ai la îndemână mai des, însă ceea ce îți dorești cu siguranță este să te bucuri de ele pentru cât mai multi timp. Uneori aceste două concepte se bat cap în cap, însă atunci când îți dorești să faci investiții pe termen lung trebuie să știi că, cel mai probabil, va trebui să plătești o sumă mai mare de bani la început, însă îți vei da seama, de-a lungul timpului, că aceasta se va amortiza cu fiecare folosire sau purtare a unui obiect vestimentar sau din casă.

De ce să alegi haine de marcă pentru a-ți amortiza investițiile

Hainele ar trebui să fie o investiție pe termen lung, mai ales dacă stilul de viață nu ți se schimbă de la o lună la alta, iar personalitatea și stilul cu siguranță vor rămâne aceleași cel puțin pentru o decadă din viață.

Hainele care nu fac parte din categoria fast fashion îți pot garanta o durată mai lungă de viață și de aceea îți recomandăm să alegi variante de la case de modă cunoscute precum Guess, Ted Baker, Adidas sau Nike.

1. Durată lungă de viață

Știm că de multe ori ai ajuns la mall și te-au atras prețurile mici ale produselor întâlnite acolo. Le-ai adăugat în coș, ai ajuns cu ele acasă, le-ai purtat de câteva ori în oraș și repede ai ajuns la concluzia că pot fi transformate în haine de casă în cel mai bun caz. Acest lucru te va face să mergi iar în căutarea altor haine care să le înlocuiască pe cele vechi și să cheltui din nou bani.

Alegând să investești în haine de calitate, chiar dacă prețul inițial este mai mare, vei salva de fapt banii pe care nu îi vei da cumpărând produse noi tot o dată la câteva luni.

2. Mai puține alegeri

Atunci când ai mai puține obiecte, ai și mai puține alegeri de făcut. Acesta nu este deloc un lucru rău, ci mai degrabă unul care să salveze timp prețios. Nu vei mai petrece ore în șir în fața dulapului întrebându-te cu ce să te îmbraci și odată ce găsești combinații care ți se potrivesc, le poți folosi la nesfârșit.

Dacă însă îți dorești diversitate, poți să apelezi la un consultant de stil, iar acesta îți va explica modul în care se combină hainele și accesoriile pentru a da ținutei un suflu nou mereu.

3. Salvezi bani

Într-o lume în care prețurile o iau razna de la o zi la alta, să salvezi bani contează enorm atât pentru viitorul tău, cât și pentru cel al familiei tale.

Așa cum am explicat deja, cumpărând haine de firmă și, în același timp de calitate, nu vei mai arunca bani pe tot ce îți iese în cale, ci vei învăța să investești cu cap și acest lucru te va ajuta să faci la fel și cu restul bugetului împărțit pentru alte scopuri.

Și așa ajungi să îți formezi o educație financiară pe care poți să o dai mai departe familiei și prietenilor.

4. Vei ieși în evidență

Cu siguranță hainele de firmă nu sunt pentru toată lumea, iar acest lucru te va ajuta să ieși în evidență și să nu întâlnești persoane pe stradă sau la evenimente care sunt îmbrăcate la fel ca și tine.

Ele te vor ajuta să îți pui în evidență personalitatea și ținuta lor este cu siguranță alta față de cele fast-fashion. De fiecare dată când le vei îmbrăca îți vor da un sentiment de încredere în tine și forțele proprii.

Educația financiară se construiește în timp, iar alegerile pe care le faci – de la ceea ce îți cumperi pentru casă până la cele vestimentare – vin în ajutorul formării acesteia.

Profită de toate avantajele pe care hainele de firmă ți le aduc și începe chiar azi să le comanzi de la Collective pentru a te bucura de ele mai mult timp!