Infiinteaza rapid propria firma fara grija birocratiei

Multi dintre cei care au idei inovative de afaceri, renunta la a le mai pune in practica din cauza procesului mult prea lung prin care trebuie sa treaca pentru a le integra in sfera legalitatii. Acest lucru nu ar mai trebui sa reprezinte o problema odata cu dezvoltarea serviciilor de la Incubatorul de Afaceri. Poti acum sa apelezi la procedura de infiintare de firma online si sa obtii toate documentele necesare cu minim de timp si efort, chiar din confortul propriei locuinte.

Acest lucru nu ar mai trebui sa reprezinte o problema odata cu dezvoltarea serviciilor de la Incubatorul de Afaceri. Poti acum sa apelezi la procedura de infiintare de firma online si sa obtii toate documentele necesare cu minim de timp si efort, chiar din confortul propriei locuinte.

De ce ai nevoie de o firma pentru a putea deschide o afacere?

Din punct de vedere legal pentru a putea functiona pe piata, este absolut necesar sa iti inregistrezi compania la institutiile aferente. In caz contrar, nu doar ca risti sanctiuni drastice, dar nici nu vei putea accesa anumite fonduri sau finantari care sa te ajute sa te dezvolti. Cu alte cuvinte, o firma inregistrata reprezinta acoperirea legala si practica prin care poti incheia contracte valabile: de angajare; de creditare; de asociere, de afiliere sau de colaborare. Fara o inregistrare de firma propriu zisa nu poti fi catalogat ca o companie veridica, deci nu vei putea beneficia nici de suport financiar, dar nici de increderea grupurilor cointeresate; fie ei potentiali clienti, angajati, furnizori si nu numai.

Cum te poate ajuta Incubatorul de afaceri?

Pentru ca infiintarea unui SRL necesita o multitudine de etape birocratice pana sa ajunga in forma finala, Incubatorul de Afaceri se angajeaza sa le realizeze pe toate acestea in locul tau. Mai exact, o echipa cu experienta in acest sens iti va prelua dosarul si il va completa cu toate documentele necesare. Va face deplasari la institutiile vizate pentru a obtine semnaturi si aprobari. Se va confrunta cu toate problemele care ar putea aparea si le va rezolva in cel mai eficient mod. Practic, va realiza toate actiunile necesare pentru ca, la final de colaborare, tu sa ai un SRL debutant, cu toate certificarile necesare.

Tu nu va trebui sa depui niciun fel de efort, putandu-ti redirectiona intreaga atentie si energie catre dezvoltarea si inovarea afacerii care se va pune pe picioare in scurt timp. Singura ta responsabilitate este sa pui la dispozitie cateva acte, care sa stea la baza documentarii ulterioare. Acestea sunt: cartea de identitate, trei posibile denumiri pentru firma, o copie a actelor de proprietate sau de inchiriere pentru locatia unde va fi sediul, plus alte cateva semnaturi si declaratii care vor fi solicitate pe parcurs.

Ce costuri presupune infiintarea unui SRL online?

Echipa care te asteapta aici a inglobat toate costurile necesare sub forma unui pachet complet pentru infiintarea unei firme de doar 499 de lei. Acesta vizeaza atat documentari, redactari, aplicari, completari si depuneri necesare ale actelor, cat si cateva servicii adiacente.

Pentru a avea certitudinea unei colaborari eficiente, in prealabil poti opta pentru consultanta de specialitate care este inclusa in pret. Vei putea obtine raspunsuri la toate intrebarile si detalii suplimentare despre procedura, in asa fel incat sa fii la curent cu tot ceea ce presupune aceasta. De asemenea, obtii sase luni gratuite la programele de facturare si gestiune.

Si pentru a putea consolida o relatie transparenta, bazata pe incredere, oferim posibilitatea ca plata sa se realizeze in doua transe: un avans la momentul semnarii contractului, iar diferenta la momentul in care toate documentele sunt finalizate si au intrat in posesia ta.

Infiintarea unei firme online se poate finaliza in maxim trei, patru zile lucratoare, atat timp cat nu apar nereguli sau observatii la Registrul Comertului sau ANAF. Din acest punct, poti pune firma in functiune si demara orice actiune, fara probleme sau restrictii.