Motostivuitoarele HANGCHA cu tine în fiecare etapă

Soluții eficiente și fiabile de ridicare si stivuire

La Mecano Valmar SRL ne consideram o parte din marea industrie a utilajelor de ridicat si stivuit.

Mecano Valmar SRL comercializeaza utilaje de ridicat noi si second-hand stivuitoare electrice, diesel, LPG, transpalete (lize), platforme hidrauliceaccesorii si piese de schimb.

Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si postgarantie.

Oferim spre inchiriere stivuitoare autorizate ISCIR.

Mecano Valmar SRL ofera motostivuitoare si alte tipuri de stivuitoare si utilaje de ridicat intr-un palier larg de marci si caracteristici. In acest material scoatem in evidenta puterea si eficienta motostivuitorului HANGCHA CPCD25 XF de 2.5T.

 • Posibilitate achizitie leasing!
 • Posibilitate achizitie start-up!
 • Posibilitate achizitie SICAP/SEAP
 • Asiguram service in perioada de garantie/postgarantie

Cu Hangcha poți îndeplini toate standardele de emisii Etapa V / Tier 4f care susțin cerințele clienților pentru valoare, inovație și performanță. Tehnologiile includ sisteme comune de combustibil feroviar, catalizatori de oxidare a motorinei (DOC) și filtre de particule diesel (DPF). Conceput și optimizat pentru fiecare model de motor, stivuitorul nostru maximizează eficiența și fiabilitatea.

CARACTERISTICI motostivuitor

Noua serie XF, Hangcha a reunit experiența celor peste 30 de ani în construcția stivuitoarelor și a celor mai noi tehnologii cu stivuitoare.

Motostivuitor cu PRODUCTIVITATE ridicată

 • Noul sistem de direcție hidraulică senzor dinamic contribuie la reducerea pierderilor hidraulice și la îmbunătățirea eficienței energetice.
 • Noul sistem de iluminare în materie de eficiență utilizează: Iluminator LED și reflector de tip nou îmbunătățiți semnificativ pentru a reduce consumul de energie, a creste performanța de iluminare și prelungirea timpului de lucru
 • Prin optimizarea proiectării transmisiei, trenul de putere asigură eficiență mai mare. Consumul de combustibil este redus cu 10%.

UTILIZARE CONFORTABILĂ

În dezvoltarea noii serii XF, confortul și funcționarea ușoară sunt luate în considerare

 1. Noul contor LCD ușor de văzut permite operatorului să verifice toate aspectele starii operaționale dintr-o privire.
 2. Noul semnal luminos / rotativ în stil auto, maneta și maneta înainte-invers sunt proiectate și aranjate ergonomic pentru a îmbunătăți confortul și productivitate.
 3. Volanul cu diametrul mic cu înclinare ajustabila oferă funcționarea ideală poziţie. Răspunsul superior al volanul optimizează manevrabilitatea chiar și în spații înguste.
 4. Frâna de parcare este special dezvoltată astfel incat forța operațională este redusă cu 30%.
 5. Pedalele suspendate în stil auto asigura o functionare mai ergonomica.

Este asigurata o vizibilitate optimă în toate direcțiile si cele mai bune condiții pentru o productivitate ridicată prin muncă relaxată și sigură.

FIABILITATE

Concentrându-se pe îmbunătățirea fiabilității, reducerea timpului de inactivitate, seria XF este în măsură să asigure o productivitate mai mare pentru clienți.

ÎNTREȚINERE ușoară

 • Capacul de pe panou poate fi ridicat pur și simplu pentru a verifica lichidul de frână.
 • Designul format din două piese face ca podeaua să fie ușor de ridicat și scoasa pentru acces la trenul electric.
 • Blocatorul ușor de utilizat oferă acces rapid la compartimentul motorului.
 • Elementele de fixare ale capacului radiatorului pot fi rotite cu ușurință de mână pentru a permite inspecții rapide sau reparații.